bijna echt…

Ja Levi en Amber vonden het alsof ze al echt in Zweden woonden.
Het gezinnetje bracht de mei vakantie door in Zweden, voor de laatste keer op vakantie, na de zomervakantie zal in Nederland verblijven een soort vakantie worden.
Al zou ik liever hebben dat ze hier bleven vind ik wél dat ze alles gedaan hebben om voor de kinderen alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ze “logeerden” nu 2 weken in hun huis dáár dat al aardig ingericht is. De belangrijkste aanpassingen zijn gemaakt om er niet te hoeven kamperen. Ze zullen de komende jaren nog wel hier en daar wat dingen willen vernieuwen maar dat heeft geen haast.
De kinderen konden nog een paar dagen op school meelopen dus ook dat zal niet meer helemaal nieuw zijn zodra ze er na de zomer naar school gaan. Er werd al gespeeld met “vriendjes en vriendinnetjes” op het schoolplein van de school waar Amber heen gaat. Je zou écht ieder kind zo’n schoolplein gunnen.

Natuurlijk hielden ze nu wel overwegend vakantie en de leuke filmpjes volgden elkaar in snel tempo op.
De +/- 3000 vierkante meter tuin om het huis had wél wat zorg nodig. Hun bescheiden elektrische grasmaaier had het reuze moeilijk met het gras dat lang niet gekortwiekt was. De overburen konden het niet langer aanzien en leende hun eigen “maatje groter” aan het stel uit. Er is dus ook al leuk burencontact.

De leuke filmpjes vlogen ons om de oren dus je voelt ‘m al aankomen, ik plakte er wat aan elkaar van hoe de kinderen zich in de tuin vermaken, (ja pa en ma zorgen natuurlijk wel dat de kinderen zich kunnen vermaken en zorgden voor dingen waar je écht niet buiten kunt) en een stukje “schoolplein dat je ieder kind zou gunnen. Eigenlijk wat langer dan ik normaal de filmpjes maak r ik hád al zo’n moeite om te kiezen wélke filmpjes af moesten vallen.
Er zullen zéker nog wel moeilijke momenten komen wanneer ze er in juli écht gaan wonen maar het stelt zowel Inge als mij toch een beetjes gerust dat ze het al als “eigen huis” ervaren na deze vakantie.