scherven…..

…. brengen geluk zegt een spreekwoord. Het zál wel, maar voorlopig spreekt; “daar heb je het gedonder in de glazen” me meer aan.
Eigenlijk “loop ik een beetje op een glazen bruggetje” al hóóp ik dat “het een storm in een glas water is” want behalve glas breken kan er in een huishouding nog van alles mankementen vertonen.

Zoals een CV ketel met een meer dan dorstige inslag waarvoor de oorzaak nog niet gevonden is… en het probleem óók onder de grond kan liggen.
En een wc vlotter die niet van ophouden weet en maar blijft spoelen maar ja, de winkels zijn dicht dus ff met het spul een passend onderdeeltje halen is niet aan de orde. Gelukkig is het de wc boven en kan ik het kraantje dicht houden.
Je weet wel, van die onbestemde dingen die soms zowel uit de hand kunnen lopen als in de papier.

Dan zijn die scherven zeker overzichtelijker zelfs al hadden ze óók weer iets te maken met iets dat niet goed werkte.
Je kent het wel, spotje in de glazenkast doet het niet meer, zit ingebouwd en een beetje onhandig hoog.
Maar het moet eruit om het te kunnen vervangen en vóór je het weet vliegen de glasscherven je om de oren. En dan heb ik natuurlijk géén geschikt nieuw lampje in huis en is het lampenwinkeltje in het dorp ook al gesloten.
Er zijn 2 glaasjes gesneuveld, op zich zo erg niet.

Het zijn likeurglaasje van een oorspronkelijk 30 delig glasservies.
Het was één van de eerste dingen van “onze uitzet” en we wonnen het nog voor we getrouwd waren tijdens een feestavond van de dansschool, in een tombola als ik me goed herinner.

Op de bier/limonade glazen na heb ik van iedere glassoort nog wel iéts, in totaal nu nog 13 stuks.
Het drinkgedrag was in die tijd ook iets anders dan tegenwoordig.
Vroeger vond ik een likeurtje wel lekker, we hadden een speciaal trechtertje om verschillen kleuren likeur in te schenken die dan op elkaar bleven drijven. Dat had iets met het soortelijk gewicht te maken geloof ik.
De likeurglaasjes (L) vond ik het mooist van vorm. Het glaasje ernaast is een jenever glaasje , oude, jonge bessen- of citroenjenever…. het werd in die tijd op verjaardagen geschonken in deze glaasjes.
Daarnaast het sherry glas, die zijn tegenwoordig veel hoger en smaller uitlopend. Het wijnglas daar weer naast is tegenwoordig véél groter al giet men er in een restaurant maar nét zo veel…. eh weinig in als in dit oude glas past.

Ach, al met al ga ik die glaasje niet missen en nu ze toch in scherven liggen moeten ze maar andere dingen doen dan ze gewoon waren….. zorgen dat ze geluk brengen!
Zorgen dat het probleem met de cv ketel opgelost is met het nieuwe expansievat al heeft de monteur nog twijfels en kán er een lek onder vloer zitten.
Wat denk je, zal ik voor alle zekerheid nóg maar een paar glazen tegen de grond gooien?
We kunnen toch nooit tevéél geluk hebben?

92 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. Leonoras life
  jan 16, 2021 @ 11:01:51

  Ja… ik heb iets met geurtjes🤗 maar idd want die lekkage was al jaren aan de gang.. onze hele keuken vloer lag op lucht.. geen zand meer onder… alles weggespoeld 🤣 we hadden een sinkhole kunnen hebben.. maar niet aan denken

  Beantwoorden

 2. Leonoras life
  jan 16, 2021 @ 10:20:10

  Klopt, heel herkenbaar. In mijn vorige huis hadden we steeds water in de kelder staan. Wist niet waar het wegkwam. Aan de andere kant van onze keuken was een halletje en onze badkamer. Tegels lieten los en omdat het een oude badkamer was besloten we te vernieuwen. Alles eruit en in de schuur ernaast de vloer eruit om ook de riolering te vervangen. Op een middag loop ik in de tuin.. dacht wat hoor ik toch. .schuurdeur open… het was net manneke Pies. Een grote waterstraal vanuit de muur.. de grond in. Bleek dat de afvoer wasmachine bij de buren onder de grond lek was..ik rook namelijk wasmiddelen die ik niet gebruikte. We probeerden het uit.. hun machine aan, afpompen.. en ja hoor.. manneke Pies was er weer…daar kwamen al onze waterproblemen weg

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 16, 2021 @ 10:56:37

   Niet te geloven, daar kom je toch nóóit achter. Daar moet je echt per ongeluk achter komen. Knap dat je het wasmiddel kon herkennen als niet van jou, zou mij geloof ik niet lukken. Maar ik moet nog even afwachten waar ons probleem zit….zucht.

   Beantwoorden

 3. Leonoras life
  jan 15, 2021 @ 22:27:40

  Oei… waterlekkages zijn nooit leuk. Stroomt het water naar een bepaald punt en tegen de tijd dat je ontdekt waar is het leed al geschiedt. .. hopelijk valt het mee. Oude glaasjes.. ik heb er ook nog een aantal. Net als die kleine lepeltjes.. die je vroeger gebruikte voor een borreltje met suiker. Bij mijn kinderen zie ik ze niet meer in de la liggen. Ik kan er nog geen afstand van doen 😊

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 16, 2021 @ 10:09:56

   En het moet breken want slijten doet het niet.
   Het gaat wel goed komen met de cv ketel maar dat heeft nog even tijd nodig, veel werk als ze onder de vloer moeten dus kan niet zomaar even ergens tussendoor.

   Beantwoorden

 4. Leidse Glibber
  jan 12, 2021 @ 01:34:07

  Fijn he dan geburen al dat soort dingen tegelijk. Ik heb laatst bij een opruimactie een heleboel van die oude glaasjes weggegooid, ondanks alle scherven leverde het nog geen dubbeltje op in de loterij. Ik heb altijd diverse lampjes op voorraad, laat ik nu net niet dat rare lampje van mijn schemerlamp in reserve hebben. Wel en van de belangrijkste lampen in mijn kamer. Kreeg tip dat elektrowinkel paar uur per dag open is om spullen af te halen. Via internet besteld en opgehaald € 8,95 ik gun de plaatselijke middenstand alles, maar bij de AC Tion (action) betaal ik voor het zelfde lampje 1,95 of zoiets . 😦

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 12, 2021 @ 08:09:55

   Ja hier hetzelfde verhaal, áls ik nieuw koop dan altijd meteen 2 . Maar dan gaat er kort daarna wéér 1 stuk en vergeet je de voorraad aan te vullen. Ondertussen heb ik nieuw( de bouwmarkt waar m’n kleinzoon werkt lever op bestelling en dat heeft kleinzoon even geregeld. Had ik gistermorgen weer een TV die om een update vroeg#*# na veel geklooi en er niet uitkomen toch maar bellen…. bleek het om een storing te gaan#*##**, voor niets een uur zitten klooien en ergeren.

   Beantwoorden

 5. Beaunino
  jan 10, 2021 @ 00:37:22

  Hé bah wat vervelend als doe mankementen. Hopelijk hoeft hij niet onder de vloer. Volgens mij brengen scherven alleen geluk als je iets per ongeluk breekt. Over likeurtjes gesproken: mijn tante dronk altijd een ‘citroentje’, ik nipte daar ook wel eens van, lekker! De laatste tijd doe ik wel eens een scheutje amaretto e en wat gember door m’n sinaasappelthee als ik het koud heb. Heerlijk!

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 10, 2021 @ 09:31:35

   Wie vertel je het, ik kan er slecht tegen tegenwoordig, vooral als het in clusters voorkomt. Tja, met Amaretto maak je een glas azijn nog lekker. Waarschijnlijk was het citroentje van je tante jenever, net als “besje” dat ook jenever was en vroeger veel door vrouwen gedronken werd.

   Beantwoorden

 6. Spontanity
  jan 09, 2021 @ 19:46:15

  En nog wat glazen over, of ben je aan het gooien geslagen?

  Beantwoorden

 7. Liesbethblogt
  jan 09, 2021 @ 18:46:22

  Heel die kast om zou ik zeggen als ze je vloer maar niet open hoeven breken. Misschien klavertjes vier kweken?

  Beantwoorden

 8. meninggever
  jan 09, 2021 @ 14:37:40

  Ja, dat pech hebben met..is herkenbaar. Keukenkraan moeten laten vervangen door een lieve vriend die nogal technisch is. Vorige lekte aardig, dus hup een nieuwe. Kastjes in de keuken laten ook ineens een euvel zien, dus dat wordt ofwel herspuiten dan wel vervangen. Zit je niet op te wachten natuurlijk. Wat het glasservies betreft, ik nam ooit een peperduur stel mee uit Helsinki. Meest nu gesneuveld. Latere kristal uit Tsjechie ook. Terwijl die glaasjes van dat stel nu net zo lekker zijn voor de likeurtjes. Ik ben gek op dat Spaanse Liqor43…. Hopen dat die glaasjes nog even meegaan…

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 09, 2021 @ 15:11:07

   Heel vervelend als je van het één in het ander rolt, maar ja, veel keuze hebben we meestal niet. Mijn vader sleepte veel kristal uit Duitsland mee, op zich wel mooi maar ik vond het altijd nogal grof en zwaar. Mooi voor een vaas maar niet voor glazen.
   O ja, die Liqor 43, goede herinneringen aan toen we in de jaren 70 een vakantie in Spanje doorbrachten waar het spotgoedkoop was. Heb het wel een aantal jaren als lijfdrankje gehad.

   Beantwoorden

 9. Francien.
  jan 09, 2021 @ 11:09:03

  Ja die likeur. Bij mijn vader kreeg ik altijd een glaasje Amaretto. Italiaans geloof ik, want hij heeft jaren in Italië gewoond. Toendertijd dacht ik nog, als hij bezig was met inschenken, allemachtig wat een glazen. Ja en op een gegeven moment, wie kon alles opruimen? Heel veel glazen in de glasbak gedaan. Alleen het mooie servies meegenomen en het ZILVEREN bestek. Dat ligt nu hier op zolder, veel te onhandig.
  Zelf had ik 6 borden van Ikea. Dus eten we nu deftig van van mooie porceleinen borden. Waarvan er al drie gesneuveld zijn, omdat de kleinkinderen hier drie keer in de week overdags verblijven.
  Sterkte met de kaduuke spullen. Nu ben je wel gewend om zelf te regelen. En overkomt je het niet ineens als weduwe.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 09, 2021 @ 11:36:11

   Amaretto was nog niet zo in in de jaren 60 maar de is nu zeker al 25 jaar heel populair.
   Toch jammer dat het zilveren bestek op zolder ligt maar inderdaad, ook in bestek is een soort “mode”. Het bestek uit de jaren 50/60 is veel groter dan tegenwoordig, de oude vorken lijken soms wel bijna hooivorken. Zal ondertussen wél een financiële waarde hebben want de zilverprijs stijgt ook nu de goudprijs zo hoog ligt. Niets mis met ikea borden maar een mooi servies moet je inderdaad gebruiken. In de kast heb je er geen plezier van. Maar jammer als er dan een stuk sneuvelt.
   Ja gelukkig ben ik zelf regelen gewend maar toch, ik kan slechter tegen tegenslag dan vroeger , misschien wel omdat je geen overleg kunt hebben . Het vervelende is dat dat er áltijd meerdere dingen tegelijk op je af lijken te komen. Vanmorgen was de wasmachine uitgeslagen zónder te centrifugeren ( gevalletje niet goed beladen bleek achteraf) én de ketel moest toch weer gevild worden… probleem dus nog niet opgelost;-( best wel balen.

   Beantwoorden

 10. Nicky
  jan 08, 2021 @ 22:58:03

  Heel irritant al dat soort dingen. Voor het geval die scherven niet genoeg geluk brengen, ga ik voor je duimen. Baadt het niet, dan schaadt het niet.

  Beantwoorden

 11. Kakel
  jan 08, 2021 @ 20:56:33

  Waarom smijt je niet wat glazen kapot tegen de muur? Dan werk je aan je geluk, hoor! Dat kan je gebruiken met al die huishoudelijke ongemakken.
  Je vloer opengooien is wel het laatste wat iemand wil…

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 08, 2021 @ 21:04:35

   Precies, zeker het deel in de serre niet daar ligt beton;-( Ik blijf nog even duimen dat het niet zover komt. Ik durf bijna niet meer op het venstertje te kijken of hij weer zeurt om “water”. Maar ik gooi er natuurlijk nog met liefde een paar glazen tegenaan.

   Beantwoorden

 12. Mrs. T.
  jan 08, 2021 @ 19:25:11

  Ik hoop inderdaad dat ze geluk brengen. Heel veel voor jou en de rest voor de rest van de wereld want volgens mij kan die wel wat geluk gebruiken.

  Beantwoorden

 13. Regenboogvlinder
  jan 08, 2021 @ 14:27:25

  Mooie spreekwoorden heb je weer gebruikt! Ik heb ook nog steeds een aantal glazen van mijn glasservies. Bijna 50 jaar in gebruik. Maar ik gebruik het eigenlijk nooit meer. Hoop dat je CV en je wc straks weer dienst doet zoals het hoort… Komt vast goed toch?

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 08, 2021 @ 17:44:51

   Uiteindelijk vast wel, maar het is even afwachten of het nieuwe expansievat ook echt alles opgelost heeft, of dat er óók nog ergens een lekje zit. Maar ook dan kan dan natuurlijk wel opgelost worden maar met veel meer gedoe waar ik niet op zit t wachten, ik blijf maar duimen..

   Beantwoorden

 14. Melody
  jan 08, 2021 @ 12:30:56

  Je vraagt of je nog een paar zult breken?
  Je zegt er nog 13 te hebben ?
  Ik zou zeker nog 1 perongelukexpress uit mijn handen laten glippen

  Beantwoorden

 15. Naomi
  jan 08, 2021 @ 11:41:09

  Dat zijn van die vréselijk irritante dingen die nóóit gelegen komen. Gewoon nooit. En ja, ik zou zeker nog wat glaswerk op de grond gooien. Want als het geen geluk brengt, kan het misschien wél de nodige frustratie verhelpen;).

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 08, 2021 @ 12:54:55

   Klopt, komt altijd ongelegen maar vroeger kon ik daar wel redelijk tegen, nu schiet ik meteen in de stress als ik het niet zelf op kan lossen. Glas opruimen kan ik in ieder geval wél zelf maar echt blij word ik daar ook niet van.’-)

   Beantwoorden

 16. willyfotoblog
  jan 08, 2021 @ 10:14:34

  met dat lampje komt het wel in orde

  voor de meer technische zaken, zou ik zelf beroep doen een vakman

  of op een “handige harry” uit de buurt

  prettige dag

  Beantwoorden

 17. Neeltje
  jan 08, 2021 @ 09:47:36

  Hier een paar klavertjes vier, geeft minder rommel. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

  Beantwoorden

 18. Nicole Orriëns
  jan 08, 2021 @ 09:11:07

  Wat bijzonder een uitzet van glazen! Ik ken het wel van borden en serviesgoed. Wij hebben hier eigenlijk alleen limonadeglazen nu.

  Beantwoorden

 19. John
  jan 08, 2021 @ 08:42:14

  Bij het Kruidvat verkopen ze lampen, misschien vind je daar de juiste. Ik brak pas ook een gles, maar we hebben glazen genoeg, en wie weet brengen deze scherven bij jou wel geluk.

  Beantwoorden

 20. Rebbeltje
  jan 07, 2021 @ 23:28:07

  Als het zou helpen zou ik zeggen gooi ze maar op de grond.
  Kan me heel goed indenken dat er de afgelopen jaren aan onderhoud wel eens wat heeft geschort…maar nu moet niet alles in een keer komen en zeker niet nu alles gesloten is. Want zelf oplossen is altijd goedkoper dan een monteur erbij moeten roepen.
  Wij hadden een waterleiding lek en net een nieuwe vloer…moest er niet aan denken dat die eruit zou moeten van de keuken tot aan de voordeur…dus door het hele huis. We hadden geluk…waren het dan toch die scherven van de tegels die eruit zijn gegaan? In totaal 12 en we hadden er nog 15 hihi
  Groetjes

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 08, 2021 @ 08:35:49

   Je moet soms een beetje geluk hebben ja, De cv ketel was in onderhoud bij een bedrijf dat eenzijdig beslist had dat het voortaan wel om de twee jaar kon en dát regeltje op de rekening is me ontgaan in de hectische tijden. Maar er is blijkbaar meer mis met dat bedrijf omdat ze ook niet wilde zoeken waar het probleem zit. Heb nu een ander bedrijf ingeschakeld dat al sowieso zag dat er minstens iets mis was met het expansievat en dát dus eerst oploste.

   Beantwoorden

 21. Ferrara
  jan 07, 2021 @ 23:00:19

  Oh jasses, alles aan mankementen op een hoop. Waardeloos is dat.
  Ik duim voor je dat de ketel de oorzaak was.
  Een 30-delig glasservies winnen dat was wel wat in die tijd. Ik zou de rest toch maar in ere houden.
  Ach ja die likeurtjes. Ik moest weer denken aan creme de menthe met een ijsklontje. Dat heb ik zeker 40 jaar niet meer gedronken.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 08, 2021 @ 08:31:07

   En zo mooi van kleur ook hé, dat was toch zo’n mooie groene tint? In Spanje leerde ik het likeurtje 43 kennen, was er destijds spotgoedkoop en heel erg mjammie. was mooi geel en is nu hier in Nederland echt een beetje booming. En de “bruidstranen” een heel licht kleurtje met snippertjes goudkleurig “spul “erin.
   Ik zou héél blij zijn als het bij een nieuw expansievat kan blijven…… duim duim duim.

   Beantwoorden

 22. Karel
  jan 07, 2021 @ 22:48:38

  ik was de enige die dronk , en dat was en is bier
  en ach je kan een likeurtje ook zo uit de fles drinken
  brand het lampje nu wel al , en doet de vlotter weer wat het moet doen
  en de kachel weer wat goedkoper , O nee de hele boel is dicht
  wens je suc6 met alles , weet je wat pak een neut hihi , geintje

  ja mooie gebouwen en landschappen daar in Duitsland hé , puzzel waardig
  ik had weer een mooie stukje Amsterdam klaar , nu bezig met de Oude Gracht in Utreg bij nacht 🙂

  piep zit er nog wat

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 08, 2021 @ 08:25:05

   De CV ketel doet het nu op het oog goed maar de monteur was niet zeker of het hele probleem nu opgelost is, dat moet de tijd uitwijzen. De wc waterhuishouding is beheersbaar en moet maar wachten tot de winkels weer open zijn.
   Ik heb zeker wel een lekker neutje genomen maar ik lust dan weer geen bier en drink ook nooit wijn. Maar er is genoeg andere zooi!

   Beantwoorden

   • Karel
    jan 09, 2021 @ 17:16:03

    ja zooi is er zat , ik reken daar zelfs wijn bij hihi
    ik hoop dat ze na het weekend alle problemen kunnen oplosen
    het weer in Engeland beroerd ? , ja 18 dagen geen regen als je er in het zuiden rond fietst is beroerd hihi , in Schotland had ik een paar buitjes in drie weken tijd , het is maar wat je beroerd noemt , maar een schitterend land is het
    dat links rijden viel mij mee , alleen op rotondes was het ff nadenken hihi
    rustige avond groet

    Beantwoorden

 23. RenéSmurf
  jan 07, 2021 @ 22:26:36

  Ja, ik hoop dat je er geluk mee hebt, en al het andere dient zich vanzelf wel aan. De herinneringen blijven.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 08, 2021 @ 08:21:56

   Nou niets wordt vanzelf weer heel, daar moet ik wel ff achterheen om de juiste mensen er aan te zetten.Maar het komt uiteindelijk wel voor elkaar denk ik.Kwestie van de rekening betalen, dat wel.

   Beantwoorden

 24. bvision
  jan 07, 2021 @ 21:37:03

  Het zijn spreekwoorden en geen wetten… Buiten een fles whisky stat er geen andere sterke drank meer in de drankenkast. Bezoek mogen we niet meer ontvangen en zelf drink ik het spul niet…

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 07, 2021 @ 22:08:03

   Volgens mij was Whiskey vroege weer wat minder gangbaar. Maar dat heeft later een behoorlijk inhaalslag gemaakt.Ik had het zelden in huis , Henk hield meer van cognac of een pilsje.

   Beantwoorden

 25. Suskeblogt
  jan 07, 2021 @ 21:11:32

  Het drinken is inderdaad veranderd met de tijd. Bij mij thuis was er regelmatig een likeurtje op tafel. Ze hadden de meest uiteenlopende kleuren en smaken.
  Hopelijk zit het probleem niet ondergronds. Nu maar hopen dat scherven geluk brengen.

  Beantwoorden

 26. AnneMarie
  jan 07, 2021 @ 20:51:03

  Alles tegelijk kapot. Zul je altijd zien, net als je er geen zin hebt in die klungel klusjes.

  Beantwoorden

 27. LOLA♥CHAMPAGNE
  jan 07, 2021 @ 20:09:46

  😁

  Beantwoorden

 28. Matroos Beek
  jan 07, 2021 @ 19:54:44

  Ik hoop dat de vloer niet open moet want dat moet je niet hebben, zeker niet in de winter… Dus gooien maar. Brokken en scherven maken, zodat je het geluk kan forceren. Misschien kan je nog een paar dingen stuk gooien, bijvoorbeeld kopjes of borden die je niet meer leuk vindt of waar al een scherf van is. Het is maar een tip.😉

  Beantwoorden

 29. omabaard
  jan 07, 2021 @ 19:47:52

  Dat likeurglas vind ik heel mooi.
  In huis komt een ongeluk vaak nooit alleen, alles gaat precies in periodes stuk. Vooral nu alle winkels gesloten zijn en werkmannen weinig voorhande zijn zorgt het voor veel frustraties.
  En aan de chauffage wil je nu echt geen mankementen, in putje winter.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 07, 2021 @ 20:08:22

   Ja dat vind ik ook zo’n mooi model. Je zou er bijna weer likeur voor gaan drinken;-) Maar dat vind ik tegenwoordig veel te zoet, je krijgt er vreselijk dorst van!Het lijkt altijd wel een kettingreactie, áls er iets kapot gaat volgt er steeds meer. Gelukkig kan ik me meestal aardig behelpen áls het nodig is, liever niet natuurlijk.

   Beantwoorden

 30. gewoonanneke
  jan 07, 2021 @ 19:41:22

  Wel zonde om die glazen kapot te gooien heb je niet een paar goedkope die er tegenaan kunnen. Ja dat is vervelend van die klusjes. Nu kan je hier bij de bouwmarkt wel dingen bestellen en dan op een afgesproken tijd ophalen, misschien een optie.

  Beantwoorden

 31. liesonderweg
  jan 07, 2021 @ 19:33:51

  Pfff…, da’s echt pech hebben!
  ‘k Heb schrik van gebroken glas… Niet van scherven brengen geluk! Maar daarvoor moet je nu de rest van je ‘herinnerings’servies niet stukgooien.
  ‘k Wens je alle geluk, ook met wat moet in orde gezet worden…
  Lie(f)s.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   jan 07, 2021 @ 19:38:45

   Ik liep gelukkig niet op blote voeten want vóór je het weet loop je met een scherf in je voet, moeten we niet hebben natuurlijk.
   Volgens mij werkt het ook niet wanneer je glazen expres kapot gooi;-)

   Beantwoorden

 32. Renske
  jan 07, 2021 @ 19:29:15

  Ik hoop voor je dat het meevalt en dat het niet onder de vloer ligt.

  Beantwoorden

 33. MyriamC
  jan 07, 2021 @ 19:25:56

  Vervelend! Je moet er toch niet aan denken om je vloer te moeten uitbreken. Hoop voor je dat het zover niet moet komen.

  Beantwoorden

Rietepietz is gék op reacties ,dus .....ga je gang ! je hoeft het niet noodzakelijk met me eens te zijn!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: