last minute?

Nee hoor, hier geen last minute stress, raar maar waar, ik ben dit jaar met álles snel klaar.
Ach misschien ook niet raar, ik heb natuurlijk véél minder te doen dan een jaar geleden.
Wat enorm heeft geholpen was ook wel het feit dat Inge met haar lief met een kant en klare “kerstboom” aan kwamen. Ze was bang dat ik anders weer de kerstboom van vorig jaar uit de tuin zou halen.
Hád gekund, dat was ongeveer hetzelfde maatje conifeer, en dat hij een beetje geleden heeft zie ik, in het kader van de circulaire maatschappij, dan niet als een probleem. Heel eerlijk…. ik vind een kerstboom optuigen een rot baan dus mij hoor je niet klagen als de boom mét ballen én verlichting binnengebracht wordt. Met de lichtjes aan lijkt hij véél voller!

Omdat ze er toch waren toen metéén even de huisjes van zolder gehaald, dat is een stuk makkelijk (lees veiliger) als iemand ze aanpakt zodat ik niet die 5 dozen van een vlizo trapje zonder enig houvast naar de eerste etage hoef te halen, daarna zet ik ze op de traplift. Dat was al het halve werk, gezellig toch?

De kerstkaarten die al binnen zijn hebben al een plekje gekregen en mijn kaarten zijn al weg, behalve voor de buurtjes in de straat, dat doe ik altijd kort voor kerst als ik niet meer naar buiten hoef.
Nu alleen nog wat boodschappen doen maar daar heb ik nog een hele week voor.
We hoeven géén plannen bij te stellen, Dat kleindochter Jennifer met haar gezin kerstavond komt gourmetten mág, ik zou ook naar haar toe mogen komen maar zij doet al zoveel bij haar thuis, omdat ze de meeste ruimte heeft en de kinderen dan gewoon naar bed kunnen. Dus leuk, ik ga ze verwennen, ik heb immers alle tijd voor al dat snijwerk.
Ook geen run op de winkels voor een kerstcadeau voor iedereen, ik doe ze vast wel een plezier met een envelopje met een “bon” die bij iedere winkel of restaurant in te wisselen is zodra alles weer open mag.
Er zit aan zo’n bon ook geen vervaldatum… nou ja, misschien in een verre toekomst.
Tweede kerstdag brunch ik bij Inge en haar lief, daar is dan ook kleindochter Ann met lief, drie mensen op bezoek mag precies.
En hoe staat het er bij jou voor, óók al alles op de rails?

Advertentie

95 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. Beaunino
  dec 21, 2020 @ 06:44:50

  Gezellige vooruitzichten Riet, het wordt natuurlijk de eerste kerst zonder Henk. Het wordt gewoon anders. Maar vast ook gezellig en de traan hoort daar vanzelfsprekend bij straks hoor!

  Ik ga kerstavond lekker all you need kijken, eerste kerstdag ben ik overdag alleen. Om half acht ga ik bij de buurvrouw verderop tapas eten. En op tweede kerstdag komt Kylian, dat zal vast wel pas eind van de middag worden want eerste kerstdag viert hij in zijn eigen huis met z’n vrienden.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 21, 2020 @ 11:12:20

   Ja natuurlijk zal ik ook grotendeels alleen alleen thuis zijn, ik hoef ook niet 24/7 onder de pannen te zijn. Ik heb toch mijn blog wereld die altijd naadloos de gaten op vult want er zijn heus veel mensen alleen die dagen. Soms vrijwillig maar ook vaak niet vrijwillig en dan moet je maar proberen er het beste van te maken. Ik ben eerste kerstdag ook gewoon thuis voor zover ik nu weet dus kom gewoon “ff hier langs ” als je je eenzaam voelt.( of wil je m’n mobile nummer kind 😉 ) Best wel confronterend dat Kyle zó kort voor de kerst op zichzelf gaat wonen.

   Beantwoorden

 2. Leidse Glibber
  dec 21, 2020 @ 01:31:49

  Op de en of andere manier vind ik het toch leuk om de boom op te tuigen en alles in te richten

  Beantwoorden

 3. minoesjka2
  dec 20, 2020 @ 16:44:11

  Hier geen boom, gewoon geen zin in. Wel overal lichtjes en kaarsjes, ook gezellig. Verder een paar mooie bossen bloemen gehad met amarylissen erin ……. ik geniet. Mijn kerstboodschappen was ik al vroeg mee begonnen, alleen nog wat versproducten en dan ben ik klaar.
  Ik maak er niet zo’n drukte van hoor, 1e kerstdag met mijn zus, 2e kerstdag gezellig met mezelf en 3e kerstdag met een vriendin..

  Beantwoorden

 4. meninggever
  dec 20, 2020 @ 10:58:45

  Toch sfeer in huis. Dat helpt om de tijd van het jaar nog een beetje mee te krijgen in een periode dat je eigenlijk vooral met je zelf en herinneringen geconfronteerd wordt. Goed dat de familie er is voor de invulling van gezellige dagen. Wij hebben de boel al sinds 1-12 jl op orde. Met restricties die meer met de katten van doen hebben (bomen met ballen zijn prachtige speelobjecten), dan met andere zaken. Gelukkig kozen we een paar jaar terug voor kant en klare boompjes die je met een laken er om zo weer op de bergzolder kunt zetten. Paar huisjes, lichtjes en hup. Sfeer maak je ook zelf…. En de dagen vullen we zelf in op een wijze die past en ons met de familie en goede vriendin verbindt Los van elkaar uiteraard, met inachtneming van de regels. Maar we hadden al nooit van die grote behoeften aan breed gevierde feesten rond de kerst. Kortom, het wordt vast gezellig….

  Beantwoorden

 5. Mirjam Kakelbont
  dec 19, 2020 @ 16:15:23

  Het ziet er gezellig uit bij je! Echt knus.
  Wij hebben vandaag de boom (echt nep) opgezet, wegens eerder geen zin. Te veel gedoe…Nu hij staat, vind ik het wel weer leuk.

  Beantwoorden

 6. Nicky0607
  dec 18, 2020 @ 11:45:44

  Dat ziet er gezellig uit! Lijkt me wel wat als er zo’n kant en klare boom thuis gebracht wordt. Wij krijgen dochterlief+vriend+oma van vriend (is 3 dus kan nét!) op visite. en gaan samen eten. En we gaan koffie-op-anderhalve-meter-drinken bij mijn moeder. Verkering+ik (is 2 dus dat mag ook!) Ik houd me braaf aan de regels. Ik probeer het in elk geval zo goed mogelijk.

  Beantwoorden

 7. KEES (PACO)
  dec 18, 2020 @ 11:10:46

  Ziet er gezellig uit

  Beantwoorden

 8. Nicole Orriëns
  dec 18, 2020 @ 08:53:18

  Ideaal zo’n kant en klare boom! Ik twijfelde dit jaar of ik de moeite zou nemen, maar ben blij dat we hem toch gezet hebben. En fijn dat de aanloop naar Kerst lekker rustig is.

  Beantwoorden

 9. RenéSmurf
  dec 17, 2020 @ 22:40:30

  Ik heb een hekel aan bonnen, geef dan gewoon geld, daarmee kan je uit alles op de wereld kiezen, en met zo`n bon alleen daar waar die voor is. Ik heb sowieso een hekel aan kerstkadootjes, wij doen dat alleen met Sinterklaas. Leuke boom. De mijne staat het hele jaar door op mijn balkon.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 18, 2020 @ 08:21:14

   Dat is ook precies wat ik bedoel met “de bon waar je in iedere winkel en restaurant te recht kunt”. Ik denk dat geld gewoon altijd goed is al lijkt het een gemakszuchtig cadeau, in veel gevallen komt het heel goed van pas.

   Beantwoorden

 10. gewoonanneke
  dec 17, 2020 @ 21:43:53

  Ja alleen nog wat boodschappen. Maar voor de rest anders dan gepland maar ook wel leuk geregeld voor de Kerstmis. Ik vind de kerstboom versieren juist het leukste van alles om te doen. De lichtjes er in alle balletjes (heb een klein kerstboompje) en strikken er in doen. Geen piek want ik wil de boom in de tuin zetten hierna….

  Beantwoorden

 11. Mrs. T.
  dec 17, 2020 @ 19:43:46

  Fijn dat jouw kerst goed gevuld is. KLeine gezelschappen lenen zich heel goed voor een intensiever contact. Onze kerst zal heel anders zijn dan in andere jaren. Denk dat ik er nog wel een logje aan ga wijden.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 17, 2020 @ 19:56:45

   Ik zal ondanks dat toch ook vrij veel alleen zijn, maar dat is niet erg, ik ben daar al aardig aan gewend Maar toch, met iedere dag een lichtpuntje waar ik blij mee ben. Jullie kerst zal geleidelijk zeker tóch veranderen veranderen als de kinderen zelfstandig worden.

   Beantwoorden

 12. Liesbethblogt
  dec 17, 2020 @ 19:10:31

  Ik ben zwaar thuis aan het blijven al van voor de lockdown zodat ik nergens besmet kan raken en dus ook niemand aan kan steken. Je boompje is een schatje, heb ook een kleintje staat buiten met licht zonder ballen. En ik heb alles in huis ik heb altijd een voorraadje maar ik ben van de zomer al begonnen met de kasten en vriezer vullen. Online bestellen doe ik niet qua eten, anderen kunnen niet naar de winkel wegens risico’s die zij niet kunnen dragen. Dat tijdslot blijft dan beschikbaar.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 17, 2020 @ 19:17:59

   Jij zat natuurlijk ook veel meer in een rood gebied dan ik hier. Ik ben wél voorzichtig maar kom wél buiten en doe zelf boodschappen. Maar ik kan gelukkig kiezen voor rustige tijden en de grotere filialen van winkels. zie Inge regelmatig gewoon thuis maar we houden afstand omdat ze voor haar werk wél onder de mensen komt al zijn op haar werk ook voorzorgen genomen. De kleinkinderen hebben zich al een paar keer moeten laten testen wegens besmette collega’s , dan blijven ze uit de buurt tót ze een uitslag hebben. Gelukkig steeds negatief…ppfftt! Maar iedereen doet echt z’n best, ik ook want al ben ik niet bang voor mezelf, ik wil niemand aansteken.

   Beantwoorden

 13. Happy Hulk
  dec 17, 2020 @ 18:46:14

  Het stikt hier van de KerstJannen.
  Maar die had je al gezien. 😉

  Beantwoorden

 14. MyriamC
  dec 17, 2020 @ 17:27:03

  Het ziet er gezellig uit bij jou Riet. Geen boom hier dit jaar, tenzij ik last minute nog van gedachte verander. Heb een hekel aan het optuigen en het afbreken. En voor ons twee vind ik het de moeit niet. We hebben wel her en der wat kerstversiering én lichtjes. Ook bij ons kerst met ons tweeën. Diner is al besteld bij een plaatselijk restaurant. We gaan wel op kerstdag even borrelen bij onze zoon, in de tuin rond de vuurkorf .

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 17, 2020 @ 17:47:43

   Dit is ook niet écht een kerstboom, maar een conifeer, dat gaat ook prima en is niet zo groot! O jawel hoor, met twee kun je het evengoed wel gezellig maken, stelletjes die nét bij elkaar zijn maken het toch juist met plezier gezellig voor elkaar? Noodgedwongen vierden Henk en ik het de laatste jaren overwegend samen en zelfs al drong niet alles meer tot hem door vond ik toch dat ik het moest doen..

   Beantwoorden

 15. Petr@
  dec 17, 2020 @ 16:45:55

  Wat een leuk boompje, en handig dat je hem niet hoeft te versieren. Stekker erin en klaar! Je dochter kent je goed, ze weet dat je in staat bent om de boom uit de tuin te spitten haha.
  Lastige kerst met al die beperkingen, hier wordt de visite ook gespreid, maar gezelliger is het om met z’n allen te vieren. Volgend jaar dan maar weer.

  Liefs Petr@
  X

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 17, 2020 @ 16:55:58

   Nou zó erg zou het niet geweest zijn hoor, ik had hem met pot en al in de tuin gezet, maar ze vond hem niet mooi genoeg meer.
   Voor mij valt het allemaal wel mee, eigenlijk had ik de vorige kerst zónder corona méér beperkingen dan nu mét corona. Dáár heb ik dus weinig moeite mee, maar er zijn natuurlijk wel andere dingen die het niet echt makkelijk maken dit jaar. Maar ook daar ga ik me wel doorheen slaan.

   Beantwoorden

 16. Regenboogvlinder
  dec 17, 2020 @ 14:59:44

  Wat een leuke dochter heb je toch ook… en wat een verrassing dat je niet hoeft te graven in de tuin 😆. Hartstikke handig zo’n kant en klare boom. Morgen halen we de boel naar beneden, er staan al wat kerstjannen her en der. Dus toch die boom optuigen. Ben er ook niet dol op. Maar ik doe het wel. Vorig jaar had ik helemaal niet zoveel spullen erin en was ook leuk. Een paar jaar geleden al aardig geruimd in die bende, maar vorig jaar zeker 3 dozen laten staan, niet eens in gekeken. Dus alles moet omlaag en ik ga meteen uitzoeken wat ik niet meer bewaren wil, dat zetten we even weg in de blokhut en als het weer kan brengen we het naar de weggeef.
  Nu toch wel zin in om te doen!

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 17, 2020 @ 15:51:34

   Het is gewoon vervelend als je zelf niets doet en andere wel, dat is niet leuk thuiskomen, beetje kaal. Het is even een rotbaan maar ik zou het anders wél gedaan hebben/ Maar dit was heerlijk makkelijk!

   Beantwoorden

 17. Suskeblogt
  dec 17, 2020 @ 13:30:39

  Wij blijven rustig met zijn drietjes thuis samen met de katten. Verder weinig tot geen plannen.

  Beantwoorden

 18. Naomi
  dec 17, 2020 @ 12:08:15

  Wat een verschil is die boom met of zonder lichtjes! Mijn plannen zijn helaas anders dan gebruikelijk. Normaal zijn we Tweede Kerstdag met z’n allen bij mijn moeder, maar ja, dan zijn we met tien bezoekers, dus dat gaat dit jaar niet. In kleiner gezelschap dan maar gezellig maken dus.

  Beantwoorden

 19. bvision
  dec 17, 2020 @ 11:14:51

  No problemo hier… alleen nog de (verse) boodschappen in huis halen.

  Beantwoorden

 20. willyfotoblog
  dec 17, 2020 @ 10:30:48

  je bent er duidelijk klaar voor Riet

  nu er bijna niets meer mag, gaat het hier ook heel rustig

  ik zit me nu wel af te vragen, hoe je dat met die foto voor mekaar gekregen hebt

  prettige dag

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 17, 2020 @ 11:38:13

   Voor mij maakt het niet zo veel uit, vorig jaar kon er zónder corona voor mijn nog minder dan nu mét.
   Die foto vergelijken in een optie in de nieuwe editor van WP en eigenlijk heel simpel. Op het juiste knopje drukken, de twee foto’s uploaden en de editor doet de rest.

   Beantwoorden

 21. Neeltje
  dec 17, 2020 @ 09:08:42

  Je wordt al handiger met de blokken zie ik. Ja, hier ook alles op de rails. Lenneke mag gewoon naar ons komen. We brengen de Kerst met drietjes door.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 17, 2020 @ 11:33:51

   Fijn dat Lenneke gewoon kan komen, dat is toch een gezellige toevoeging.
   Ik schrijf al een tijdje vrijwel alle blogs in de nieuwe editor maar ben soms toch weer even kwijt hoe ik dingen eerder voor elkaar kreeg. Ik blijf het een onnodig gecompliceerd programma vinden al zijn de opties die je met foto’s hebt wel een leuke plus als je het eenmaal door hebt.

   Beantwoorden

 22. John
  dec 17, 2020 @ 08:34:11

  Ja, met lichtjes aan ziet hij er inderrdaad voller uit. Leuk zo’n kant en klare boom. Een vriend van me had er ook een gekregen, kant en klaar en met lampjes en al Hier geen boom, maar wel lampjes en versiering en zo. Je moet toch wat.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 17, 2020 @ 08:55:07

   Ja ik was er heel blij mee, zo’n boom versieren is nooit zo mijn ding. Nou ja je móet niks maar inderdaad, als iedereen z’n huis gezellig maakt is het toch een beetje kaal wanneer je in je eigen huis stapt zonder versieringen.

   Beantwoorden

 23. djaktief
  dec 17, 2020 @ 08:02:46

  Onze twee studentenzonen waarvan een met vriend mogen gelukkig volgens de regels komen voor een kerstetentje. Een van de zonen moet ik wel in zijn studentenstad gaan ophalen want het OV is wel verboden. Extra dingen heb ik al grotendeels gekocht. Het ziet er gezellig uit bij jou. Toch zal het misschien wel lastig zijn. Op een of andere manier zijn de feestdagen emotioneel. Tenminste zo ervaar ik dat. Ik wil jou niks aanpraten.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 17, 2020 @ 08:53:14

   Fijn dat ze gewoon allebei kunnen komen, dat ophalen doe je natuurlijk graag. Zo werk ik ook meestal, al ruim op tijd haal ik spullen die makkelijk bewaard kunnen worden of tçh de vriezer in moeten. Scheel veel in de drukte winkelen en in deze tijd is dat helemaal een vette plus.
   Ja hoor, het is met vlagen knap lastig, dat mag ook best even van me. Dat verandert ook niet als ik hier niets aan kerstsfeer zou doen dus het moet maar. Ik realiseer me heel goed dat de vorige kerstdagen misschien nog wel emotioneler waren dan deze maar dan ook nog met heel veel zorg én zorgen. Op m’n goede momenten realiseer ik me best dat ik dit jaar niet mag mopperen nu er ondanks alle beperkingen tóch meer kan dan vorig jaar.

   Beantwoorden

   • djaktief
    dec 17, 2020 @ 09:06:59

    Ik ga geen clichés schrijven waar je niks aan hebt Riet maar ik wil je wel veel goede en mooie momenten toewensen. Jij vindt ze wel want je bent een kei om wat van dingen te maken zoals ik afgelopen jaar in jouw blog las.

    Beantwoorden

    • rietepietz
     dec 17, 2020 @ 11:30:24

     Ja de hemel zij dank dat ik die aard heb, dat wil niet zeggen dat ik nooit slechte momenten heb maar wél dat ik ze uiteindelijk altijd om kan buigen naar iets waar ik wat aan heb. De slechte momenten horen er gewoon wél bij en dat mag ook van mij omdat ze logisch zijn. Ik kan alles heel goed relativeren. Die goede momenten gaan er ábsoluut komen.

     Beantwoorden

 24. saturnein
  dec 17, 2020 @ 06:22:03

  Last minute? Ik moet nog kaarten beginnen schrijven…
  Ik vind een kerstboom opruimen nóg erger dan ‘m optuigen. Brrrr.
  Geen kerstboom bij ons dit jaar (sowieso altijd 2 hele kleintjes, andere jaren) maar wel véél lichtjes. Heel veel.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 17, 2020 @ 08:45:59

   Nou het opruimen vind ik minder erg, maar het versieren moet toch met enige zorg gebeuren wil het nog ergens op lijken. Sinds we al jaren een klein boompje hadden kwam het kerstdorp erbij, dat zorgt ook voor lichtjes. Lichtjes ophangen vind ik ook wel veel gedoe, zeker nu zonder “de man”in huis dis altijd wel even ergens een spijkertje in wilde slaan.

   Beantwoorden

 25. AnneMarie
  dec 17, 2020 @ 06:09:08

  Ziet er gezellig uit Riet. We moeten er toch maar wat van maken ondanks de beperkingen. Vergeleken met België mogen we nog veel hier. Hier ook alles onder controle.

  Beantwoorden

 26. Ferrara
  dec 16, 2020 @ 23:41:51

  Leuk boompje. Ik heb ook twee kleintjes staan. (Lidl) In een pot met verlichting. Elk jaar dezelfde rode balletjes erin en klaar. Mijn verzameling kerststalletjes staan weer op hun plek. Vandaag de kaarten gepost. Met Kerst zijn we op eigen verzoek met zijn tweetjes en het kroost heeft daar alle begrip voor. Wel laten we in dat weekend op vrijdag en zondag eten komen. Op zaterdag kalmpjes aan met eten. Lang verhaal kort … alles op de rails.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 17, 2020 @ 08:40:10

   Dat soort boompjes zijn beter handelbaar dan een grote kerstboom. Samen kerst vieren is prima, best leuk om het groot te vieren , dat hebben we vroeger vaak en graag gedaan, maar de eerste jaren dat we samen waren was juist dat samen vieren heel bijzonder. Dat vergeten mensen soms een beetje. Noodgedwongen vierden wij het de laatste jaren ook overwegend samen, aanvankelijk nog heel knus omdat we wél “samen” waren . Dat was het laatste jaar eigenlijk niet meer zomaar ook toen was ik wel blij dat het nog kon.

   Beantwoorden

 27. Melody
  dec 16, 2020 @ 22:26:33

  Net als anders… lekker met zijn tweetjes en ons vee…. geen geklaag hier 😄

  Beantwoorden

 28. petra1945
  dec 16, 2020 @ 22:22:05

  Wat een leuk grapje met die kerstboom-foto(‘s)….

  Beantwoorden

 29. Rebbeltje
  dec 16, 2020 @ 21:39:00

  Zo je bent er bijna klaar voor…nu wij gaan eerst nog wat anders vieren…
  Manlief jarig en de dag erna 45 jaar getrouwd.
  Daarna begint de kerststress…haha NOT
  Boom staat en kamer is kerstproof…
  Kerstavond bij oudste dochter, 1e kerstdag bij jongste dochter dineren en 2e kerstdag bezoek van de middelste dochter en de enige dag dat ik mag koken.
  Maar dat wordt simpel, want met 3 kleintjes moet je ook rekening houden. Dus geen uren aan tafel maar gewoon gezellig samenzijn en lekker eten.
  Groetjes

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 17, 2020 @ 08:27:56

   Helemaal kerst zoals het zijn moet. Gezellig hoor. Verkeerde planning om in deze maand jarig te zijn maar daar heb je helaas geen invloed op. Op een trouwdatum natuurlijk wel maar ja, het jaar heeft nou eenmaal meer maanden dan het voorjaar dat bij bruiloften heel populair is. Vast gefeliciteerd met 45 jaar huwelijk , op naar het gouden huwelijk.

   Beantwoorden

 30. Karel
  dec 16, 2020 @ 21:23:50

  die staat er netjes bij , en hoeft nadien niet in de tuin 🙂
  goed wat hulp bij zo’n kl*te vlizotrap , je had m’m moeder moeten horen toen de degelijke ouderwetse trap weg moest voor dit flut ding hihi , gelukkig in het Fries , dus die jongens keken haar aan met verbazing hihi

  ja zoveel bezoek en niet meer , hier en daar wel krom geregeld hoor
  maar komt vast goed
  rustige avond groet

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 17, 2020 @ 08:24:04

   Als vervanging van een echte trap lijkt het me ook slechte zaak. Hier zat aanvankelijk ook een steile houten trap die behoorlijk ruimte in beslag nam. En evengoed géén leuning had. Die vlizotrap is ruim genoeg voor die paar keer per jaar dat ik op zolder moet zijn.

   Beantwoorden

   • Karel
    dec 17, 2020 @ 08:34:28

    het was geen vaste trap , maar een stuk degelijker dan dit ding
    ach het is een kwestie van wennen , en wat je zegt zo vaak komen we er niet 🙂

    Beantwoorden

    • rietepietz
     dec 17, 2020 @ 08:57:12

     O ja, ik zie nu de oude trap weer voor me, die kon aan twee haken opgehangen worden tegen de muur. Was het eigenlijk al vergeten dat die erin zat toen we hier kwamen wonen.
     Onze buurman heeft er evengoed ooit een flinke smakker mee gemaakt dus zo veilig was het nou ook weer niet.

     Beantwoorden

 31. staartje
  dec 16, 2020 @ 21:12:12

  Alles op de rails! Kerstversiering klaar. Boodschappen worden gebracht, box van restaurant ook. Huis is bijna schoongemaakt , bedden opgemaakt voor de logés (3, dat mag) . Cadeautjes doen we met Sint, dus daar hoef ik niet achteraan. Nog een digitale kerstkaart maken en een paar kerstkaarten schrijven. En wat niet lukt, lukt niet….. Goede plannen bij jou en het ziet er gezellig uit.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 17, 2020 @ 08:18:48

   Laat de kerst maar komen hé! Gezellig , loge’s! Wij doen meestal bij allebei wel iets, met kerst doe je dan weer andersoortige cadeautjes. We hebben nu alle tijd omdat er veel andere dingen niét kunnen…Ieder nadeel heb…..

   Beantwoorden

  • Karel
   dec 17, 2020 @ 14:18:25

   ja de ene trap is de ander niet , alles een kwestie van wennen
   ja de omgeving van dat dorp Beerse is wel mooi , het plaatsje zelf niet zo dacht ik

   fijne middag groet

   Beantwoorden

 32. Matroos Beek
  dec 16, 2020 @ 20:51:00

  Goed gedaan. Dat ziet er gezellig uit. Ook hier alles onder controle. Boompje staat er, boodschappen zijn besteld. We eten lekker met z’n twee. Komt goed.

  Beantwoorden

 33. omabaard
  dec 16, 2020 @ 20:26:16

  Jullie mogen nog vrij veel rond de kerstdagen. Hier is een serieuze beperking, we mogen 1 persoon binnen vragen en die persoon is 14 dagen dezelfde. Wat doe je dan met koppels? De ene helft wel, de andere dus niet😦.
  Last minute noem ik het niet hoor, een week voor kerst. Je bent al goed georganiseerd.
  Je boompje schittert gezelligheid.

  Beantwoorden

 34. liesonderweg
  dec 16, 2020 @ 20:23:30

  ’t Is/wordt mooi bij/voor jou!
  Lie(f)s.

  Beantwoorden

Rietepietz is gék op reacties ,dus .....ga je gang ! je hoeft het niet noodzakelijk met me eens te zijn!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: