wat een bende

Toegegeven, het is wat rommeling hier in huis, dat hoort nou eenmaal bij surprises maken, maar om dat nou een bende te noemen gaat me te ver.
Waar het wél een bende is is in de drukkerij, zowel in de oude behuizing als in de nieuwe. Wat in het éne gebouw wordt afgebroken moet in het andere gebouw weer worden opgebouwd.
Vorige week maakte ik een filmpje toen nog lang niet alles weg was.

Eén van de collega’s zorgt ervoor dat het naambord niet vergeten wordt, daar staat tenslotte op hoelang het bedrijf al bestaat onder deze naam, al meer dan 125 jaar. Hij heeft al een plekje bedacht waar het wordt opgehangen zal worden, in het hoekje waar de degels staan die nog steeds voor sommige bijzonder taken gebruikt worden. Bijv. foliedruk.
Diezelfde collega heeft gezorgd dat er, tussen alle oude benodigdheden, óók een plaatsje is waar Henk toe kan kijken.

Ja daar rechts, vlak bij dat stukje blauw, staat het cliché van een foto van Henk. Gemaakt voor een artikel in de Scheveningse krant toen hij daar 25 jaar werkte. Er zouden nog héél veel jaren bij komen en … ik geef het toe, het modebeeld lang haar en een grote baard deed niet écht iets voor hem.
Gelukkig hoeft hij al die onrust niet meer mee te maken, hij zou het niet meer begrepen hebben. Het bankje waar hij wel eens op sliep staat buiten, voor het groot vuil, nou ja, hij heeft het niet meer nodig.
Morgen mag ik nog een dagje werken op het oude adres waar ondertussen ook de allergrootste pers weg is. Maar in het andere pand is de opbouw chaos nog te groot om een rustig werkplekje voor mij te kunnen vinden.
Gaat niet écht gezellig worden maar het moet maar even.
Na die grote klus thuis van vorige week werd er een prachtige bos rozen bezorgd, van de baas voor alle medewerking de laatste paar maanden, is hij lief of is hij lief!

Advertentie

80 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. Beaunino
  dec 21, 2020 @ 06:16:49

  Wat lief dat ze daaraan denken Riet. Gelukkig hoefde hij het zelf niet meer mee te maken.
  Maar voor jou betekent het weer een afscheid. Nu van een plek die zo verbonden is met Henk.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 21, 2020 @ 10:34:01

   Hij zou het waarschijnlijk ook niet meer begrepen hebben en er zeker van in de war raken. Maar het klopt, het hakte er best in bij me, ondertussen weet ik ook de weg naar de nieuwe locatie te vinden, het zal wel wennen.

   Beantwoorden

   • Beaunino
    dec 21, 2020 @ 11:09:00

    Nou, dat begrijp ik. Toch weer een afscheid op een afscheid. Al is het maar materie natuurlijk, maar toch. Er zijn zoveel mooie herinneringen gemaakt daar..

    Beantwoorden

    • rietepietz
     dec 21, 2020 @ 12:09:11

     Ja klopt, en het was dus een derde afscheid omdat ook Ruud niet uit de USA terug kon komen voorlopig omdat hij keuzes moest maken in verband met werk en zijn zoon. Ook weer heftig nadat ik er net aan gewend was dat hij overwegend hier woonde. Dat komt wel weer maar nú gaat Sebastian even voor , moet zijn school daar afmaken omdat hij in de zomer niet hierheen kon met zijn USA paspoort

     Beantwoorden

 2. Leidse Glibber
  dec 02, 2020 @ 02:19:15

  Ik snap het gevoel. Vriend van mij wekte vroeger bij Samson Sijthoff. Toen het in Leiden opgeheven werd ging hij als een van de weinigen in Alphen werken. Zijn drukpers waar hij van kinds af aan ( jongetje van 16 ) mee gewerkt had stond daar in de hal. Elke ochtend gaf hij zijn pers een schouderklopje, ondanks dat hij er om uitgelachen werd.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   dec 02, 2020 @ 08:40:42

   O ja, dat snap ik best. mensen werken nou eenmaal het grootste deel van hun leven. Voor ver ons pensioen waren er tijden dat ik Henk maar een paar uur per dag zag (slapend uitgezonderd) terwijl hij een uur of tien per dag aan het werk was.

   Beantwoorden

 3. Kakel
  nov 29, 2020 @ 20:08:24

  Pfff, wat komt er een hoop bij die verhuizing kijken. De productie willen ze zoveel mogelijk door laten gaan, en dat is terecht.
  Die bos rozen heb je dik verdiend, maar het blijft een lieve vorm van waardering.
  En een eigen plekje voor Henk…je zou er stil van worden ♥

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 29, 2020 @ 21:03:43

   Ja door al die grote machines is het een echte operatie, die zet je niet even op de achterbank in de auto.. De grote opladers reden af en aan deze weken. Ik heb in geen jaren zulke mooie rozen gehad die ook écht lang mooi bleven. Er is altijd erg veel waardering voor me, heel fijn is dat.
   Het was ontroerend dat plekje voor Henk.

   Beantwoorden

 4. minoesjka2
  nov 29, 2020 @ 17:02:58

  Mooi dat Henk toe kan kijken 🙂 Wat aardig die bloemen zeg, mijn “baas” van het vrijwilligerswerk stuurde ons voor het harde werken een mondkapje hahahahha .. ( o.a. hoor)

  Beantwoorden

 5. meninggever
  nov 29, 2020 @ 11:30:26

  Wel heftig al die mixed emotions. Mooi dat Henk nog wel in ere wordt gehouden…dat verdient hij ook.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 29, 2020 @ 14:53:35

   Ja het is even een beetje heftig, alweer een afscheid van iets dat belangrijk voor me is . Maar gelukkig zal ik m’n “werkkinderen”nog regelmatig zien, dat is toch ook een beetje thuiskomen al is het in een ander gebouw op een totaal ándere locatie.

   Beantwoorden

 6. Ferrara
  nov 28, 2020 @ 17:59:02

  Ach wat komt er weer een berg emotie op je pad. ’t Is allemaal wel veel.
  Ik hoop zo voor je dat de oude sfeer in het nieuwe bedrijf terugkomt, maar daar zullen toch ook andere medwerkers zijn, nou ja die hopen misschien wel hetzelfde. Ontroerende reactie van Spencer.
  Hou jij jezelf een beetje in de gaten?

  Beetje laat met reageren, maar wij waren even (coronaproef) de hort op.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 28, 2020 @ 18:23:52

   Ja best wel, is een geen vlekvrije week geweest, vooral als ik tot rust komt niet. En zijn reactie liet mij ook al niet onberoerd. Maar ik moet er toch doorheen en wil wel overal bij betrokken blijven, Dat is ook goed voor de jongens met al hun onzeker heden. Ze hebben een lange tijd met veel onzekerheden gehad . Maar ik doe het ook omdat het goed is voor mezelf om er nog een beetje bij te blijven. Het gaat wel goed komen met die sfeer, ik ken die knullen ! Bovendien zijn we in aantal met meer dan die er al werkte. Het was fijn om me zo welkom te voelen bij ze van de week toen ik er even binnenviel om iets te brengen. Er was écht al een beetje sfeer. Je bent nóóit te laat met reageren hoor;-)

   Beantwoorden

 7. Liesbethblogt
  nov 28, 2020 @ 12:32:27

  Ach die foto, nee das niks. Maar wel mooi dat die daar zo ligt.
  De rozen, das gewoon superlief, ze bestaan nog die werkgevers maar je moet goed zoeken.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 28, 2020 @ 14:13:58

   De foto zelf viel nog best mee maar omdat er een cliché van gemaakt werd werd het wel een héél donkere beeltenis, afgedrukt viel het wel mee.
   Nee dat klopt, ze zijn zeldzaam, en helaas blijft hij dus niet mijn directe baas al blijft hij wél bij het bedrijf. Ik zie wel hoe het gaat, ik moét gelukkig niets.

   Beantwoorden

 8. Michel
  nov 28, 2020 @ 11:09:58

  Dat is wel een hele jonge Henk, lijkt wel een hippie 😉 De drukkerij waar ik ooit gewerkt heb is destijds ook verhuisd en dat was een hele operatie.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 28, 2020 @ 13:47:44

   Klopt, stamt ook ongeveer uit het eind van de hippie tijd. Hoewel wij zelf geen echte hippies waren, we hadden toen al een gezin, liepen we qua uiterlijk en leuke feestjes thuis toch wel aan de randjes mee, héél mooie tijd.

   Beantwoorden

 9. cornma
  nov 28, 2020 @ 09:58:54

  Verhuizen is een vervelend, maar soms noodzakelijk gebeuren. Sympathiek dat er een plekje voor Henk is ingeruimd. Ik begrijp dat er een nieuwe eigenaar is van het bedrijf. Ik hoop dat je toch nog regelmatig een klusje mag komen doen.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 28, 2020 @ 13:45:21

   Ja twee bedrijven worden samengevoegd op de werkvloer krijgen we met een nieuwe baas te maken, de voormalige baas gaat wél mee maar het is nu nog wat onduidelijk hoe alles verdeelt gaat worden.

   Beantwoorden

 10. John
  nov 28, 2020 @ 09:21:28

  Ik vind dat het zelfs wel meevalt met die verhuisbende als ik er zo als buitenstaander naar kijk. Nee, Henk had het inderdaad niet gesnapt nee. HEt kan enorm veel onrust veroorzaken, zelfs als je helemaal goed zit in je hoofd. Die rozen zijn inderdaad lief.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 28, 2020 @ 13:42:30

   Het gaat natuurlijk om grote machines, die laten eigenlijk alleen leegte achter als ze weg zijn, en weinig rommel. Ik zou er Henk nu weggehouden hebben want dat was zéker beter voor hem. Hij heeft zijn hele werkzame leven voor dat bedrijf gewerkt en áltijd op Scheveningen., daardoor werd hij hij zelf ook half Scheveninger.

   Beantwoorden

 11. gewoonanneke
  nov 27, 2020 @ 20:15:13

  Ja verhuizen is altijd een klus het oude pand ziet er dan wat desolaat uit en het nieuwe moet nog zijn vorm krijgen. Leuk die foto van Henk zo…. toch een tijdsbeeld dat iedereen dat toen had baard en lang haar..

  Beantwoorden

 12. Suskeblogt
  nov 27, 2020 @ 17:19:49

  Verhuizen zorgt voor wanorde, rommel enz. Zo kan je één en ander wegdoen. Mooie die foto van Henk. Duidelijk uit een heel andere tijd dan die van nu.

  Beantwoorden

 13. Nicky0607
  nov 27, 2020 @ 16:14:02

  Met verhuizen heb je altijd zo’n punt dat het op allebei de locaties een bende is. Maar dat komt allemaal weer goed. Lieve baas heb jij! En die foto… dat vind ik ook heel lief. Dat zal je vast goed doen!

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 27, 2020 @ 18:26:14

   Ja zo is het, en dit is natuurlijk verhuizen XL Ik heb altijd de luxe gehad dat ik een baas kon kiezen, want er zijn er genoeg waar ik niét voor zou willen werken en dat kan ik dat gelukkig ook weigeren. Het deed me inderdaad goed toen ik dit bij mijn bezoekje zag.

   Beantwoorden

 14. Naomi
  nov 27, 2020 @ 15:36:22

  Wat mooi dat Henk op deze manier toch ‘meegaat’ met de verhuizing! Het lijkt me echt dubbel voor je. Ze gaan vast naar een mooie nieuwe plek, maar je raakt ook een plek kwijt waar heel veel mooie herinneringen liggen.

  Beantwoorden

 15. Regenboogvlinder
  nov 27, 2020 @ 15:15:14

  Ja het moet eerst troep worden voor het opknapt… Hopelijk zijn ze snel weer op orde. Wat prachtig dat er een plekje voor Henk is ingericht in het nieuwe pand. Hij zal nooit vergeten worden Riet!

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 27, 2020 @ 16:03:44

   O zeker niet, nog twee andere overleden “oud collega’s worden regelmatig “geciteerd”‘-) Het zal nog wel even duren eer alle machines weer in elkaar gezet zijn en werken. Maar er is al een flink begin gemaakt.
   Voor mij is er nog geen plekje ingericht dat heeft geen prioriteit omdat ik nog in het oude gebouw kan werken.

   Beantwoorden

 16. Happy Hulk
  nov 27, 2020 @ 13:47:09

  Schouderklopje, als slaan ze er met rozen op, zijn altijd welkom!

  Beantwoorden

 17. willyfotoblog
  nov 27, 2020 @ 10:45:01

  een attente baas Riet….

  en dat plekje heeft Henk wel verdiend

  prettige dag

  Beantwoorden

 18. bvision
  nov 27, 2020 @ 10:41:44

  Mooi dat er nog zo over jullie gedacht wordt daar. Ik heb 43 jaar voor een bedrijf gewerkt, als het nodig was dag en nacht, maar na mijn pensionering nooit meer wat van gehoord.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 27, 2020 @ 15:55:30

   Dat is wel héél jammer. Maar wij zijn ook altijd handklusjes blijven doen waardoor er makkelijker contact bleef. Maar het werd ook nooit een probleem toen Henk geleidelijk aan steeds minder kon , ik on hem blijven meenemen als ik zelf kon werken en er werd een oogje op hem gehouden en gezorgd dat er een “bezigheid”voor Henk was zodat hij zich niet overbodig voelde. Dát kom je inderdaad niet vaak tegen.

   Beantwoorden

 19. Nicole Orriëns
  nov 27, 2020 @ 10:25:35

  Henk heeft op die foto werkelijk een heleboel haar ; ) Op foto’s uit die tijd verwonder ik me ook altijd over de look van mijn vader. Die was ook erg baardig volgens de mode van die tijd.

  Beantwoorden

 20. staartje
  nov 27, 2020 @ 09:23:06

  Mooi warm verslag. Fijn, het gaat om mensen!
  Dit soort bazen zijn inderdaad meteen lampje te zoeken, zoals Annemarie zegt, maar o zo nodig!
  Geniet van de rozen, z verdiend!

  Beantwoorden

 21. Nathalie
  nov 27, 2020 @ 07:41:23

  Mooi verhaal Riet, maar tussen de regels door voel ik toch verdriet…
  Fijn dat er een plekje voor Henk is, dat zegt toch wel heel veel over hoe hij was voor iedereen.
  Dikke knuffel en liefs,

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 27, 2020 @ 15:48:09

   Dat zie je goed, ik slaap ook weer minder goed , maar dat moet dan maar. Ondanks dat geniet ik toch van het “erbij blijven horen en nodig zijn”.Zo ook voor het Sinterklaas gebeuren, verdriet omdat samen keten bij het surprises maken er niet meer bij is maar toch blij dat iedereen graag wil dat ik mee doe.

   Beantwoorden

 22. Koen
  nov 27, 2020 @ 07:21:41

  Jouw dagen zijn goed gevuld … druk – drukker – drukst.

  Beantwoorden

 23. AnneMarie
  nov 27, 2020 @ 07:04:00

  Een bijzondere baas hoor, dit soort moet je met een lampje zoeken.Hij zorgt goed voor jou en Henk. Ik ben heel blij voor je dat het toch wel voorspoedig gaat en dat je er deel vanuit maakt. Het gaat vast anders worden maar ook vast weer goed.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 27, 2020 @ 15:43:09

   Het is gewoon een heel bijzonder bedrijf waar iedereen nog samen iets maakt. Waar eigenlijk nooit een echte baas is en de werknemers altijd samen de verantwoording nemen dat alles goed loopt.

   Beantwoorden

 24. Spencer
  nov 26, 2020 @ 23:40:29

  Toen ik de naamplaat eraf schroefde en naar mijn auto liep om het plaket in veiligheid te brengen. Ging er toch een gevoel van definitief door me heen.
  Ik moest even slikken met de wetenschap dat er voor mij na bijna 27 jaar een eind gekomen is aan het tijdperk Scheveningen. Wat hebben we daar een leuke tijd gehad met name in de Keizerstraat. Hard werken met veel vrijheden. Maar helaas tijden veranderen en de vrijheden zijn vervaagd. Alles is nu anders. Minder sociaal en meer gedwongen. We gaan zien of het op de nieuwe locatie wat gaat worden.
  Het word natuurlijk nooit meer als toen. Gezelligheid en lol onder elkaar is helaas al een tijdje naar de achtergrond verhuist. Net als wij nu naar Pijnacker. Misschien komt het terug misschien niet en dan trek ik mijn plan wel. Ik heb die kleine(Henk) een mooi plekje gegeven want als langste werkende bij Edauw verdient hij dat. Zo kan hij zien als ik een “karweitje” zoals hij dat altijd zei aan het doen ben. Ik hoop je nog vaak te zien op de nieuwe locatie Riet. Je hoort immers bij de inboedel. Voor mij is het wennen maar ik hoop dat jij ook over de drempel komt en weer leuke “Karweitjes” voor Edauw kan doen. Dat moet je dan natuurlijk wel gegund worden door de nieuwe eigenaar. En anders kom je af en toe gezellig langs om oude verhalen op te halen.

  Groetjes Spencer

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 27, 2020 @ 15:39:21

   De lol komt v;ast terug Spencer, we zijn gelukkig als Edauwers wél flink in de meerderheid en ze zullen ze wel eens even onze humor bijbrengen. Natuurlijk blijf ik binnenvallen , ook als er geen werk voor me zou zijn. Ik moet jullie toch af en toe af en toe even even tot de orde roepen zoals die andere oude knar , Arie, altijd deed ; “zeg jongens…. die korte tijd dat wij hier samen zijn”enz……!
   Het deed me goed jullie daar allemaal weer tegen te komen vorige week, iedereen vond het duidelijk leuk me alles te laten zien en ik zal verhippen als het niet waar is…. ik voelde toch al een beetje Edauw daar.Heb vanmorgen laatste grote mailing in een bijna leeg pand zitten doen waar gek genoeg toch óók nog de sfeer hing al kijk ik steeds voor niks naar de klok… want die hang al bij jullie, en werd ik wel een knetter van de radio…. ook die is weg. Maandag breng ik er nog een andere mailing terug die ik in het weekend thuis doe.. Dat zasl wel de laatste keer zijn dat er kom maar dat wil ik nog niet weten. Ik veeg dan alle restjes “edauw sfeer”bij elkaar, stop ze in een grote doos en gooi die stiekem leeg in Pijnacker . Ik begrijp jouw gevoelens wel maar ook daar moeten jullie de sfeer zelf maken en dat gaat zeker lukken, gewoon omdat jullie zijn wie jullie zijn. Dus tot gauw, jullie blijven toch allemaal een beetje “onze kinderen”, liefs !

   Beantwoorden

   • Spencer
    nov 28, 2020 @ 23:38:21

    Riet het deed me ook goed om jou van de week ook weer te zien. Ik weet dat het voor jou een moeilijke tijd is. Dat is het natuurlijk voor ons ook dat weet je. Maar we gaan natuurlijk proberen om er weer een top zaak van te maken. En we blijven Edauw + Johannissen en dat zegt ook wat. Je blijft onze Edauw (Moeder) en soms mevrouw Bolkestein! Lekker die debatten die we hadden geweldig! Ieder zijn mening links, rechts het ging alle kanten op. Hopelijk dat we er nog veel gaan krijgen. Binnenkort gaat het plaket tegen de muur heb er nog geen tijd voor gehad. Maar ook dit moet gebeuren als de tijd er voor rijp is. Misschien moeten we dit samen doen? De boor staat al klaar en de schroeven zijn bij de hand. Dan begint er een nieuw tijdperk na misschien wel 125 jaar Scheveningen. Dan hebben we weer een nieuwe log! Lieve Riet ik bewonder je wat je voor die kleine hebt gedaan. Ik heb vaak tegen je gezegd is het niet teveel? Maar jij cijferde je weg. Wij hebben geprobeerd om het zo gewoon mogelijk te houden voor Henny. Iedereen bij Edauw deed net alsof er niets aan de hand was met Henny. En hij speelde het spel mee want hij had het niet in de gaten. Hij kwam voor zijn ‘karweitje’.
    Ik denk dat je trots kan zijn hoe je Henny de laatste jaren hebt verzorgd. Maar ik ken jou dat zal je nooit zo zien. Maar toch is het zo! Ik ben in ieder geval wel trots op jou.
    Maar het het leven gaat verder. Zo ook ons bedrijf. We gaan het zien en we zullen zien wat het ons gaat brengen. Misschien word ik de nieuwe reserve paus……..

    Beantwoorden

 25. Matroos Beek
  nov 26, 2020 @ 23:25:45

  Het is lief en bijzonder attent.

  Beantwoorden

 26. terrebel
  nov 26, 2020 @ 23:13:36

  Superlief, zo’n baas, Riet! Mooi blijk van waardering. Dat is zeker ook het gegeven dat er een plekje is voor Henk.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 27, 2020 @ 15:23:28

   Er wordt ook altijd nog gesproken over andere eerder overleden oud werknemers uit de tijd van Henk. Eigenlijk worden die van tijd tot tijd allemaal wel eens “aangehaald”met quotes die ze vaak zeiden.

   Beantwoorden

 27. Karel
  nov 26, 2020 @ 23:06:14

  wat een gedoe het dat surprises maken pppfffttt , nou ze doen het er maar mee 😁
  geweldig hoe die drukkerij omgaat met oud werknemers , zelfs na hun overlijden
  dat zie je niet vaak , het geeft wel aan dat jullie het zelfs na het welverdiende pensioen nog zo lang volhielden , en jij nog , klasse firma

  Beantwoorden

 28. omabaard
  nov 26, 2020 @ 23:05:07

  Toch wel veel veranderingen voor jou op korte tijd, het vraagt wel veel van je. Fijn dat ze je er graag bij hebben en dat je man er blijft bijhoren. Hij trekt eigenlijk op mijn man vroeger met een dikke bos haar en volle baard, toen was ‘lang’ nog in de mode

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 27, 2020 @ 15:20:06

   Klopt, en het kost me inderdaad wel veel, vooral omdat er ook veel voor Sinterklaas geregeld moet worden. Ik moet mezelf regelmatig bij elkaar rapen maar dat moet dan maar. Het is zó fijn om er nog bij te horen en vooral ook soms echt nodig te zijn.
   Dit was wel een héél ongunstige foto van Henk, meestal zag het er nog wel hebbelijk uit maar ja, in die viel het ook niet op want vrijwel alle jonge mannen liepen er zo bij en voor de één pakte dat wat gunstige uit dan voor de ander,;-)

   Beantwoorden

 29. RenéSmurf
  nov 26, 2020 @ 22:15:40

  Ja, aan alles komt uiteindelijk toch een einde, en elk einde is ook weer een nieuw begin.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 27, 2020 @ 15:13:27

   Tot op zeker hoogte wel ja, maar een echt nieuw begin zit er voor mij niet meer in al blijf ik nog even meedraaien in de drukkerij,op andere punten zal er geen nieuw begin meer komen.

   Beantwoorden

 30. Neeltje
  nov 26, 2020 @ 22:05:56

  Hij is lief! En fijn dat Henk meekijkt!

  Beantwoorden

 31. hanscke
  nov 26, 2020 @ 21:45:57

  Wat fijn dat er nog een plekje voor Henk wordt ingeruimd.
  Wij doen met ons tweeën aan Sinterklaas èn met de jongens, de twee honden. Zij krijgen ook iets. Een kaasletter of een nieuwe activitybal, ik ben er nog niet helemaal uit.

  Beantwoorden

 32. liesonderweg
  nov 26, 2020 @ 21:27:52

  Een beetje troosteloze aanblik… En dan… -> een lichtpuntje -> Henk! Mooi, toch!
  Die bos rozen -> superlief!
  Lie(f)s.

  Beantwoorden

 33. Rebbeltje
  nov 26, 2020 @ 21:20:22

  Je inzet werd beloond…ja dat is lief.
  Ha Henk blijft aanwezig zo naast het blauwe boekje
  Zaterdag hier de laatste Sintviering…we hebben het in gedeeltes per gezin gedaan.
  Zat en Zon en nu zat nog…geen surprises maar cadeautjes met de post
  Ja Sint gaat ook op de moderne tour…
  Groetjes

  Beantwoorden

 34. djaktief
  nov 26, 2020 @ 21:15:33

  Bijzonder plekje voor je man! En die rozen zijn dik verdiend.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 26, 2020 @ 21:49:42

   Zó lief dat ze daar aan denken. zowel Henk erbij zetten als een bloemetje. Het is de laatste tijd natuurlijk wat behelpen geweest en ik heb er wel even een tandje bij “moeten” zetten. ( ik móet niets natuurlijk)

   Beantwoorden

Rietepietz is gék op reacties ,dus .....ga je gang ! je hoeft het niet noodzakelijk met me eens te zijn!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: