vertrouwd

Heerlijk, ik kies lekker  voor de oude, vertrouwde editor. Even niet na denken en vertrouwd een logje schrijven.
Veranderingen zijn al niet mijn ding en de laatste weken  waren soms wel even lastig door allerlei dingen die óók verandering meebrengen.
Bijvoorbeeld  bij de drukkerij en dat zijn ( voor mij) ingrijpende verandering.
Het bedrijf bestaat al meer dan 125 jaar dus je begrijpt, daar kwamen in de loop der jaren natuurlijk nieuwe eigenaren.

Alleen de eerste , de naamgevers, hebben Henk en ik niet meegemaakt maar we werkten voor nummer 2, 3 en 4. Het bedrijf bleef wél al die tijd in Scheveningen gevestigd al verhuisde het een keer naar een groter pand nog dichter naar de boulevard.
Je begrijpt, voor mij een grote meerwaarde op dit moment omdat “even binnen vallen bij de jongens”, ook als ik niet hoef te werken, altijd een leuke combi is met een boulevard wandeling. En juist in dát gebouw kom ik natuurlijk ook overal  Henk tegen.

En tja, nu wordt het bedrijf samengevoegd met een ander bedrijf dat er de ruimte voor heeft, dat ligt voor mij net zo ver van huis maar…… dan  landinwaarts dus niet meer aan de kust!
Ja zeker, ik ben er óók welkom om te  werken als ik wil, en dat ga ik ook  doen maar  boy, o  boy,  wat heb ik het moeilijk met deze verandering want  m’n ritje “Scheveningen” wordt nooit meer hetzelfde, en het werken kan nooit meer een leuke toegift hebben als, een hapje eten op de boulevard of even in zee plonzen.

Het hakte er harde in dan ik gedacht had, ach misschien wel doordat tegelijkertijd  óók de corona maatregelen verscherpten en ik ook nog ijverig aan de slag ging om de winterkleding van Henk naar de kringloop te kunnen brengen omdat daar nú nog iemand iets aan kan hebben deze winter. Kortom, de parelkettingen waren niet aan te slepen de laatste weken.

Geen zorgen hoor, ik ben weer uit het dal getrokken, er zijn altijd lieve schatten die een kaartje sturen, of een toepasselijk gedicht tegenkomen en me dat sturen. En natuurlijk altijd Inge, die haar vakantie splitste in twee keer een midweek en de kleinkinderen die me even komen “uitlaten” in MeijendeL
Geen zorgen hoor, ze waren getest en negatief, ondanks dat hielden we wél afstand, (alleen voor een foto wat minder) tegen vallende eikels ( en een eventuele regenbui)  had ik een paraplu. Stralend stel toch?

107 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. minoesjka2
  nov 01, 2020 @ 15:41:54

  Afscheid nemen van een pand dat zo vertrouwd is, is normaal al moeilijk, maar nu is het ook weer een stukje Henk los laten…..
  Maar Riet, wat doe jij het met die vertrouwde bende om je heen goed. Want die dalen zal je echt nog wel een poosje tegen blijven komen, dat is niet erg, als je er elke keer maar weer uit komt, en daar zorgt die bende gelukkig goed voor 🙂

  Beantwoorden

  • rietepietz
   nov 01, 2020 @ 15:57:02

   Dat is helemaal waar. Maar het zou veel schelen als ik ook weer eens wat leuke dingen kon gaan doen. Maar gelukkig ben ik weer een dal gepasseerd en zit ik weer redelijk goed in het vel de laatste dagen.

   Beantwoorden

 2. meninggever
  okt 30, 2020 @ 09:00:56

  Het is me tot nu toe niet gelukt om terug te keren naar de oude editor. Het ontneemt me n u zelfs de inspiratie tot schrijven. Ik leun op zaken die ik vooruit kon schrijven, maar o wee, de datum komt in zicht dat ik echt aan de bak moet met het nieuwe WordPress…. En ik word daar niet vrolijker van. Wel van het lezen bij jou hoor, dat verandert niet…

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 30, 2020 @ 09:38:22

   Je kunt in iéder geval bij de oude editor komen door een titel te maken in de nieuwe editor en dat sla je op in concept. Dan kun je het terug vinden via “alle berichten” en heb je dáár de keus voor “klassiek”. Dus dan niet op bewerken klikken maar op klassiek . Geef maar een gil als ik je een screenshot moet sturen van waar je op moet letten.

   Beantwoorden

 3. Leidse Glibber
  okt 29, 2020 @ 23:43:36

  Ik ben ook niet zo van de veranderingen, nooit geweest ook trouwens. Maar als ik zelf iets verander dan is het meestal gelijk heel rigoreus.

  Beantwoorden

 4. Pleegmoeder
  okt 29, 2020 @ 13:10:02

  Veranderingen… 😦 Wel een prachtige foto, wat een rijkdom!

  Beantwoorden

 5. Koen
  okt 28, 2020 @ 07:37:16

  Vrolijke foto. Dat je wat van ‘je melk’ bent nu de drukkerij gaat verhuizen begrijp ik heel goed.

  Beantwoorden

 6. Elly Eilers
  okt 27, 2020 @ 14:32:29

  Rietepietz. Ik heb de blogs gelezen over de laatste maanden van je man. Wat moet dat zwaar geweest zijn. Ik heb er bewondering voor hoe je dat gedaan hebt. Ik weet niet of ik dat zou kunnen hoor. Maar zover is het gelukkig nog niet. Ik GA Nu nog meer blogs van je lezen. Fijne dag.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 27, 2020 @ 15:34:56

   Het is inderdaad wel heftig geweest , al waren de laatste maanden iets minder zwaar omdat hij toen een steeds groter deel van de dag sliep en ik ook in de nacht iets meer slaap kreeg. Maar emotioneel was het toen juist weer heel zwaar. Ik had geweldig veel steun aan de kinderen, als je kinderen er niet achter staan dat je hem thuis wilt houden gaat het domweg niet lukken. Ik heb ook het geluk dat ik lichamelijk een sterke vrouw ben want het was soms echt nodig om hem in bedwang te kunnen houden en ook vaak om hem overeind te houden omdat hij anders gewoon náást een stoel ging zitten in plaats van erop. Maar ik ben echt onwijs dankbaar dat ik hem thuis heb mogen houden, dat had echt niet gelukt zonder de medewerking van de kinderen , al waren die niet dagelijks hier , behalve de laatste 2 weken, ze waren altijd op afroep beschikbaar en hadden een luisterend oor, dat heb je dan zeker nodig.

   Beantwoorden

 7. Nathalie
  okt 27, 2020 @ 13:41:11

  Wat naar dat het bedrijf naar een andere plek gaat. Voor het bedrijf natuurlijk fijn, zeker dat het door kan gaan in deze rare tijd, maar dat je vertrouwde ritjes dan weg zijn. Je hebt fijne mensen om je heen Riet… en die pareltjes? Die mogen best….

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 27, 2020 @ 13:50:54

   Ja heel jammer maar inderdaad fijn dan alle collega’s met gezinnen gewoon hun baan houden, dat is echt het belangrijkste.
   Het moet maar ja met die parels. Hield het de eerste maanden eigenlijk onnatuurlijk “droog” maar het hoort toch bij de verwerking van alles.

   Beantwoorden

 8. saturnein
  okt 27, 2020 @ 13:35:54

  Wat een stralend stel ja, zo’n mooie mensen!
  Ik snap dat, van die dingen die er harder inhakken dan je verwacht had. Heb er zo ook een paar meegemaakt waarvan ik eerst dacht: yes, I can, maar waar ik dan na een tijd moest toegeven dat ik het toch niet zo goed kon als verwacht.
  Fijn dat die lieverds er zijn om je uit het moeras te trekken.

  Beantwoorden

 9. Nicole Orriëns
  okt 27, 2020 @ 08:52:41

  Ik kan me je verdriet om weer een verandering levendig indenken. Het is dan ook allemaal best veel bij elkaar. Wat fijn dat je dan zo omringd wordt door handen die je dragen.

  Beantwoorden

 10. Mrs. T.
  okt 26, 2020 @ 21:06:04

  Prachtig stel inderdaad.
  Veranderingen zijn altijd pittig, maar meestal valt het reuze mee.

  Beantwoorden

 11. gewoonanneke
  okt 26, 2020 @ 20:47:18

  Ach wat jammer voor je zeg, kan me zo voorstellen dat het een gemis is. Weer iets dat zo vertrouwd is en dan een heel nieuw bedrijf. Vaak ook weer werknemers die anders worden. Ja dat is gewoon niet leuk voor je. Dat bedrijf was toch ook een belangrijk stuk van jullie leven samen. Mooie foto hoor met je kleinkinderen….. fijn dat je daar zoveel steun aan hebt.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 26, 2020 @ 21:48:33

   Ja je voelt het prima aan. het gaat vast wel goed komen natuurlijk maar ja, anders is het wel en er vallen dingen weg. Ik zag er ook regelmatig nog werkgever nummer drie, die woont er in de buurt en is een fijne vent. Die ga ik daar ook niet meer tegenkomen. Het lijkt de laatste tijd wel of ik niet anders doe dan afscheid nemen.
   Maar ik ben natuurlijk heel blij met dit span.

   Beantwoorden

 12. Kakel
  okt 26, 2020 @ 20:27:54

  Echt een geweldig span, Riet. Het zal maar familie van je zijn.
  (Je ziet wat smalletjes. Eet je wel genoeg?)
  Dat de drukkerij naar een nieuw pand verhuisd, betekent weer iets vertrouwds achter je laten. Soms zit een mens niet op veranderen te wachten. Soms is nu.
  Je parels mogen er zijn hoor…

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 26, 2020 @ 20:37:21

   De laatste 2 jaar geleidelijk 1á 2 kledingmaatjes zoekgemaakt, maar dat kon ik wel missen;-) Ik eet best wel goed maar ben geen grote eter. Maar de foto is van twee weken geleden en toen zat ik dus echt niet lekker in m’n vel. het is even meer verandering dan me lief is ja, maar niets aan te doen.

   Beantwoorden

 13. Lot
  okt 26, 2020 @ 17:34:58

  Bij gewoon Anneke, die over sierraden schreef vandaag, las ik dat je een dubbeltjes armband hebt. Had ik ook en ook manchetknopen ervan, en 2 broches, een met 3 op een tijdje en de andere een uitgesneden hoofd met rand eromheen.
  De armband droeg ik sporadisch, de rest lag te liggen en mijn dochter ziet er ook niks in. Dus maar eens op Marktplaats gezet en vrij snel verkocht, viel me mee wat ik ervoor kreeg.
  Mijn spullen kwam van oma en opa, weet jij waar ze vandaan kwamen?

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 26, 2020 @ 18:41:44

   Het hangt een beetje af van de jaartallen van de dubbeltjes wat ze waard zijn, vooral dubbeltjes met het kopje van Wilhelmina met lang haar zijn wel wat waard. Mijn armbandje kwam van mijn schoonmoeder, maar waar zij het vandaan had weet ik niet. Zo/n broche heb ik wel eens gezien maar nooit zelf gehad. Ik ben er aan gehecht omdat hij van m’n schoonmoeder was. Dus doe hem niet weg.

   Beantwoorden

 14. Nicky0607
  okt 26, 2020 @ 16:43:56

  Wat een prachtige foto! En wat een mooi stel, inderdaad.
  Dat zijn wel een hoop dingen bij elkaar. Ik kan me heel goed voorstellen dat je een beetje van de leg raakt van zoiets. Echt jammer ook, van die verhuizing. Ik houd ook niet van verandering. Maar ik merk bij mezelf altijd dat ‘het’ gewoon even moet wennen en dan gaat het wel weer. Ik hoop dat dat bij jou ook zo is.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 26, 2020 @ 18:49:23

   Het is een heerlijk stel, hebben het onderling ook erg leuk met alle partners.
   Ja het is soms ff te veel maar het komt wel goed met me. Het zal inderdaad wel allemaal wennen en ik zal wel andere manieren vinden om Scheveningen toch regelmatig aan te doen.

   Beantwoorden

 15. willyfotoblog
  okt 26, 2020 @ 16:43:18

  alles verandert Riet, of het een verbetering is blijft af te wachten…

  een “stralende” familiefoto vind ik dit

  prettige dag

  Beantwoorden

 16. Suskeblogt
  okt 26, 2020 @ 15:14:56

  Een leuke familiefoto. Gewoontes die wegvallen, dit kan zwaar zijn voor veel mensen. Met die corona er dan nog bij om er nog dieper bij te zakken.

  Beantwoorden

 17. majaer
  okt 26, 2020 @ 14:55:49

  Nu ik heb ook problemen met de nieuwe editor het is uitzoeken geblazen.
  Niet dat ik dat erg vind maar ik zit er behoorlijk mee te rommelen.
  Het schiet alle kanten op behalve de goede hihi.
  Leuke foto van jullie hou je goed en blijf gezond.

  Beantwoorden

 18. VoorHetBlogGezet
  okt 26, 2020 @ 14:41:54

  Lieve Riet, ook ik houd me bij nog bij de oude editor. We zijn toch een beetje gewoonte dieren denk ik he? Wat naar die verhuizing, zeker nu je nog op aan het krabbelen bent. Ik hoop dat je er je draai weer gaat krijgen. En dat je mindere periodes hebt is natuurlijk wel verklaarbaar. Toch ook weer een hele stap om Henk zijn winter spulletjes uit te zoeken en weg te doen. Wat een heerlijke foto van jou en je achterban tijdens je *uitlaat uurtje*😉
  Hou je taai meid, zodra de corona het toelaat neem ik een keer de trein jou kant op. We Keep In Touch😘🙋‍♀️

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 26, 2020 @ 18:58:10

   Ik wil wel de mogelijkheden onder de knie hebben maar “ff snel”een logje maken doe ik liever in de oude edito, daar kan ik met m’n ogen dich in werken. Nou ja…… , ik kan niet blind typen.
   Helaas, de trein zit er niet in voorlopig, zeker niet over grote afstanden. Maar dat haal ik later wel in.

   Beantwoorden

 19. Neeltje
  okt 26, 2020 @ 13:34:34

  Heerlijke foto. Zoveel veranderingen in korte tijd. Niks gek dat de parelkettingen aan barrels gaan.

  Beantwoorden

 20. Naomi
  okt 26, 2020 @ 13:31:52

  Wat een liefde weer op die foto! Heel begrijpelijk dat al die veranderingen er hard in hakken bij je.

  Beantwoorden

 21. Spontanity
  okt 26, 2020 @ 12:19:04

  Prachtige foto.
  Mooie plu ook.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 26, 2020 @ 12:56:49

   Leuk zonnig hé, de plu is een extra grote, die voor vissers bedoeld is. Heeft wel het nadeel dat hij vrij zwaar is maar ik hoefde hem niet te gebruiken , het bleef droog die dag.

   Beantwoorden

 22. Regenboogvlinder
  okt 26, 2020 @ 12:01:26

  Die nieuwe editor went echt wel, ik vind het juist heel fijn en overzichtelijk. Maar je kunt gelukkig terug naar de oude als je dat wilt. Komt vanzelf hoor.
  Naar dat het werk gaat verhuizen. Weer andere mensen erbij natuurlijk, alles groter. Maar wat fijn dat je nog welkom bent. Alleen jammer dat je de extraatjes dan niet meer kunt combineren.
  Het is ook een beetje sombere tijd, eerder donker en dan die coronatoestanden. Makkelijker wordt het er niet op gemaakt en zeker niet voor mensen die alleen zijn. Al is iedereen nog zo lief voor je… Sterkte lieve Riet! Knuffel!

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 26, 2020 @ 12:54:57

   Ik vind die nieuwe editor zeker niet overzichtelijk. Hij heeft wel wat leuke opties voor foto’s en ze zijn vaak mooier te plaatsen, maar het is (nu nog) veel zoekwerk voor me en daar heb ik nog steeds niet altijd zin in.
   Ja ik vind die verhuizing best lastig , wéér iets fijns dat verdwijnt al kan ik er wel blijven werken.
   Inderdaad, soms heb ik wel een sombere bui doordat letterlijk álles tegen lijkt te zitten of op de schop gaat. Maar goed, ook na deze winter komt er weer een voorjaar.
   Dan moet ik toch wel ongeveer mezelf bij elkaar geraapt hebben met al die lieve aandacht om me heen.

   Beantwoorden

 23. AnneMarie
  okt 26, 2020 @ 11:40:41

  Gelukkig dat je (klein)kinderen altijd aan je denken en meedenken. Ook nu heb je ze hard nodig.
  Het lijkt trouwens toch of op oudere leeftijd alles sneller veranderd dan wanneer je jong bent.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 26, 2020 @ 11:48:41

   Dat is misschien wel zo, je hebt dan natuurlijk veel meer ingeroeste gewoontes dan jongeren.
   Maar op dit moment zou het van mij wel even wat minder mogen, ik heb natuurlijk zelf al de grootste verandering die je kunt bedenken zónder al die toestanden eromheen. Met vlagen vraagt het ook echt even té veel van me, Gelukkig realiseert mijn achterban zich dat heel goed al kunnen ze natuurlijk niet dagelijks hier zijn.

   Beantwoorden

   • AnneMarie
    okt 26, 2020 @ 11:53:32

    Dat begrijp ik dat het wel even genoeg is zo en dan coronagedoe er nog eens bij. Daar zitten we wel allemaal mee, een beetje gedeelde smart.

    Beantwoorden

    • rietepietz
     okt 26, 2020 @ 12:48:21

     Klopt, met vlagen heb ik er toch wel spuggenoeg van dat ik maar niet de kans krijg om weer een beetje het leven op te pakken.
     Zo word ik wel heel erg met m’n neus op de feiten gedrukt omdat afleiding zoeken heel beperkt is, En dan blijf ik om het gemis heen draaien.

     Beantwoorden

 24. bvision
  okt 26, 2020 @ 11:08:58

  De foto laat iedereen ten minste op een vrolijke manier zien. Jammer dat bepaalde zaken niet meer helemaal aansluiten op wat het vroeger was. Maar dat zal voor de mensen die daar werken denk ik nog wel harder aankomen.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 26, 2020 @ 11:17:39

   Het zal inderdaad voor iedereen wennen zijn, in je pauze even een boulevardje pakken is er niet meer bij. Maar ook de samenwerking met een ander bedrijf en collega’s zou wel eens lastig kunnen zijn wegens de nogal hechte bedrijfscultuur.

   Beantwoorden

 25. schrijfselsvanmij
  okt 26, 2020 @ 08:37:32

  Leuke foto Riet. Blijf gezond, hou je taai!

  Beantwoorden

 26. staartje
  okt 26, 2020 @ 08:15:07

  Ik neem me petje voor je af! Je doet het toch allemaal maar. Heerlijke foto.
  Uiterst slim om een paraplu tegen de eikels mee te nemen. 🍂

  Beantwoorden

 27. John
  okt 26, 2020 @ 08:10:15

  Van die editor snap ik niet zo goed, het is er alleen maar makkelijker op geworden denk ik, maar van de drukkerij snap ik maar al te goed. Een vaste waarde die wegvalt maar ook de herinneringen als je er bent vallen weg,
  Maar die schatten van kleinkinderen van jou zorgen wel goed voor je 🙂

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 26, 2020 @ 08:29:53

   Het ligt ook absoluut aan mij, teveel gewoontedier en als ik na moet gaan denken hoe alles ook alweer gaat schrijf ik minder makkelijk. Dat heeft gewoon meer tijd nodig. sommige dingen zijn best een leuke aanvulling op foto gebied maar verder vind ik het allemaal maar omslachtig.

   Heel jammer ja, het is een bedrijf waar de medewerkers ook echt állemaal al heel lang werken , Allemaal binnen zien komen als leerling en jaren lange zelfs meer gezien dan onze eigen kinderen want die zie je nooit 8 uur per dag als ze eenmaal op zichzelf wonen. Het zijn dus ook een “soort van”kinderen voor me.
   Maar ik heb zeker niets te klagen over ons eigen nageslacht, alleen jammer dat Ruud zeker voorlopig niet meer in Nederland kan wonen en werken omdat hij nu niet kan reizen.

   Beantwoorden

   • John
    okt 26, 2020 @ 15:51:19

    Oh, dat van Ruud is balen ja. Zal z’n nieuwe vriendin ook wel enorm van balen.

    Beantwoorden

    • rietepietz
     okt 26, 2020 @ 16:01:35

     Ja dat kun je wel zeggen zij is er wel de zomervakantie geweest en hield rekening met met quarantaineweken . Omdat ze in het onderwijs werkt was het dan nog goed de moeite. Maar ook voor mij wel een gemis natuurlijk nu ik er nét aan gewend was dat hij overwegend hier was.

     Beantwoorden

 28. Ferrara
  okt 25, 2020 @ 22:43:57

  Als je mijn oma was zou ik je ook met plezier uitlaten. Dat nou uitgerekend dit jaar de drukkerij moet verhuizen. Of het allemaal al niet genoeg is. Enige troost zwemweer is het niet en lunchen ligt ook op zijn gat.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 26, 2020 @ 07:53:21

   Het was al veel langer bekend dat het pand waar ze nu zitten leeg moet maar ja, dat heb ik lekker voor me uit geschoven.
   Inderdaad op dit moment is er alleen een strandwandeling mogelijk en zelfdat is met de regen niet erg aanlokkelijk.

   Beantwoorden

 29. Beaunino
  okt 25, 2020 @ 22:26:53

  Een pracht stel!

  Beantwoorden

 30. RenéSmurf
  okt 25, 2020 @ 22:11:36

  Je moet je natuurlijk ook steeds weer aanpassen aan de nieuwe situatie, het leven gaat nu eenmaal met pieken en dalen. Hoort zo. Helaas.

  Beantwoorden

 31. Matroos Beek
  okt 25, 2020 @ 22:11:19

  Alle veranderingen zijn ook niet altijd verbeteringen…
  Wat een leuke foto!

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 26, 2020 @ 07:59:31

   Maar tóch hoop ik dat deze verandering helemaal goed gaat komen. Voor mij zou het niet uitmaken als ik niet af en toe kan werken maar er zijn toch een aantal gezinnen met schoolgaande kinderen van afhankelijk.
   De (extra grote) plu ook alleen voor de foto opgezet, het bleef droog en er scheen zelfs af en toe een zonnetje.

   Beantwoorden

 32. Elly
  okt 25, 2020 @ 22:05:34

  Hallo Riet. Iemand attendeerde me op jouw blog omdat je jarenlang voor jouw man hebt gezorgd. Ik zorg ook voor mijn demente man die nog thuis woont. Over dit leven schrijf ik het blog. angryoldwife@blogspot.com . Ik ga je blogs lezen en misschien herken ik dingen. Groetjes Ella.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 25, 2020 @ 22:17:07

   Welkom. Ik heb er hier wél over geschreven , ongeveer vanaf februari 2017 , vaak in de categorie persoonlijk maar geleidelijk smolt het ook wel samen in andere categorieën.
   Maar ik schreef het meest op een site die niet openbaar stond om de kinderen op de hoogte te houden. Maar je zult vast wel dingen herkennen , al is het maar dat de zorg zo slecht aansluit op wat je als mantelzorger van een dementerende partner nodig hebt om het vol te kunnen houden. Ik kijk morgen even bij je want het is nu bedtijd.

   Beantwoorden

   • Elly Eilers
    okt 26, 2020 @ 09:57:49

    Ik heb al een paar blogs gelezen. Ik hou van de manier waarop je schrijft. Ik ga nu verder terug 8n de tijd om te kijken wat je allemaal schrijft over het ziekteproces van je man. Fijne dag.

    Beantwoorden

    • rietepietz
     okt 26, 2020 @ 10:54:26

     Als je specifieke vragen hebt stuur je maar een mailtje, dan kan ik altijd pagina’s van de prive site sturen mocht er iets in staan waar je iets aan kunt hebben. Daar schreef ik veel meer over het proces zelf dan dat ik hier deed. Het moest hiet toch allemaal leesbaar blijven voor lezers die niét met de ziekte te maken hebben.

     Beantwoorden

 33. Karel
  okt 25, 2020 @ 21:57:49

  een prachtig stel , en lief ook dat ze jou zo goed ondersteunen in deze rare en nare tijd 😦
  je zal 2 ritjes moeten gaan maken , als alles op de rails is , 1 om wat te werken en de volgende dg 1 om te plonzen in de zee

  Beantwoorden

  • rietepietz
   okt 25, 2020 @ 22:10:49

   Nou ja in zee plonze kan wel even wachten tot het weer zomer is;-) maar een lunch op de boulevard na gedane arbeid ga ik wel missen.

   Beantwoorden

   • Karel
    okt 26, 2020 @ 15:59:22

    ja water wordt er niet warmer op hé bbbrrr
    je zou een dag in de week kunnen pikken om er op uit te gaan om te lunchen op de boulevard , toch

    ja een mooie pps in woord en beeld hé

    inderdaad dat was een heel mooi bericht

    Beantwoorden

    • rietepietz
     okt 26, 2020 @ 16:05:55

     Het duurt altijd wel even eer het zeewater écht te koud wordt maar als de boventemperatuur niet prettig meer is om in een badpak over het strand te lopen is de lol er wel af;-)Dan wil ik het voor een geintje nog wel doen maar niet meer omdat het “lekker zou zijn”.

     Beantwoorden

 34. Rebbeltje
  okt 25, 2020 @ 21:54:24

  Alweer een afsluiting van een toch voor jullie mooie periode.
  Zal wennen zijn als je daar niet meer naartoe kan, want een andere plek is toch anders. Maar naar het strand en ritje Scheveningen kan toch wel…
  Gewoon anders plannen.
  Ha een plu voor de eikels die van boven komen…e de regen
  Een goede oplossing en ja een pracht stel, mag je trots op zijn
  Groetjes

  Beantwoorden

 35. djaktief
  okt 25, 2020 @ 21:54:05

  Fijn dat ze er voor je zijn. Het is niet makkelijk allemaal waar je nu doorgaat.

  Beantwoorden

 36. Melody
  okt 25, 2020 @ 21:35:25

  Knuffel!

  Beantwoorden

 37. omabaard
  okt 25, 2020 @ 21:18:25

  Heerlijk toch als kleinkinderen je zo verwennen💛.
  Een paraplu tegen de eikels, je zegt zoal iets, ik kreeg er vandaag nog twee op mijn kop.
  Ik begrijp het goed dat veranderingen het voor jou moeilijker maken. Zaken die je leuk vindt zouden moeten blijven. Maar het leven vloeit verder…..

  Beantwoorden

 38. liesonderweg
  okt 25, 2020 @ 21:00:32

  Een ‘vertrouwde’ bende! Mooi volk!
  Lie(f)s.

  Beantwoorden

Rietepietz is gék op reacties ,dus .....ga je gang ! je hoeft het niet noodzakelijk met me eens te zijn!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: