arme Suus

Ondanks alle waarschuwingen dus toch weer mensen in zee verdronken dit weekend.
Het blijkt voor veel mensen gewoon té moeilijk om het verstand te gebruiken, men   overschat het eigen kunnen, of onderschat de gevaren van de zee.
Ik wás in zee maandag om kwart over 7 maar ik realiseer me het  bovenstaande gelukkig  allemaal wél. Heb je zeebenen? De zee ging tevéél te keer om rustig te kunnen filmen,(  toch al niet m’n sterkste kant) .

Het logje neemt tóch een andere wending dan ik gisteren  voor ogen had.
Geen ritje naar het strand  ’s morgens vroeg omdat mijn arme Suus een zwaar gehavende achterkant heeft, ze staat ondertussen bij de garage waar morgen de schade expert gaat kijken, want ik kan er niet veilig meer rijden volgens de garagemonteur.


Dat kwam zo: …
0mdat Inge me gevraagd had te komen eten stap ik rond 5 uur in Suus en rijd naar de aangrenzende kade om naar de snelweg te gaan. De weg is smal en wanneer er voor me iemand wil inparkeren  stop ik tijdig om dat mogelijk te maken, ik heb alle tijd en zit ontspannen te kijken tótdat mijn hoofd met een klap tegen de hoofdsteun knalt….. grote oéps.

Suus komt zónder mijn aansporing in beweging omdat een meneer in een bezorgwagentje het druk had met zijn bezorglijst ( zoals hij later gelukkig ruiterlijk toegeeft) en zijn auto fullspeed in de achterkant van Suus zet.
Ik trap het  rempedaal bijna door de vloer en kan gelukkig voorkomen dat ik óók nog eens op de parkerende auto schuif…..pfffttt.
Lieve mensen die het zagen gebeuren komen even vragen of het goed gaat met me en  ik krijg water aangeboden. De man die uit de auto stapt is een fatsoenlijke vent gelukkig en is volgens mij meer geschrokken dan ik.

Hij heeft géén schadeformulier bij de hand, ik gelukkig wel en begin vast in te vullen met de pen van een omstander terwijl hij zijn  baas belt. Hij bezorgt maaltijden en binnen 10 minuten komt een scootertje van het bedrijf zijn spullen ophalen om die alsnog warm te kunnen bezorgen, (lijkt me trouwens geen probleem bij deze temperaturen)  Er is een getuige bereid naam en adres in te vullen  en me een beetje te supporten bij het invullen.

Dan eerst even Inge bellen, na mijn appje  “ik kom eraan”  zou zij me ondertussen wel verwachten, maar ik kom dus niet. Ze zegt resoluut, “wij komen eraan en ik neem het eten wel mee”. De meneer, die zelf weinig schade heeft, wil best even wachten tot ze er zijn zodat  Inge’s lief (hij is beroepschauffeur)  even kan  kijken of alles goed ingevuld is, dat is het. Hij kijkt ook even of er vitale delen geraakt zijn maar zo te zien is het alleen blikschade, wel héél veel blikschade.

Omdat we dicht bij huis zijn stap ik met Inge naast me  weer achter het stuur van Suus en rijden we voorzichtig het kleine stukje naar huis waar we  de schade even in beeld brengen want tja…. natuurlijk, logje! Al had ik liever een uitgebreid logje gemaakt over nieuwe zeeavonturen!
Het goede nieuws is dat ik goed geslapen heb en géén spierpijn of zere nek heb, waarschijnlijk omdat ik het niét zag aankomen en me dus niet schrap gezet heb.

103 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. Trackback: nou moe.. | van koninklijk tot knettergek
 2. Neighborhood Cat
  aug 29, 2020 @ 23:38:39

  Wow! People who drive without looking forward. Lately I’m tempted to do a photographic record of drivers who have their eyes on their cell phones, I’d be earning a lot of enemies.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 30, 2020 @ 07:59:28

   Er zijn helaas té veel mensen die denken dat zij wél kunnen multi tasken in de auto., Zolang er één van beide partijen bij de les is gaat dat meestal nog goed ook, maar ik kon nu niéts doen om de aanrijding te voorkomen.

   Beantwoorden

 3. minoesjka2
  aug 20, 2020 @ 19:58:45

  Inderdaad, het belangrijkste is dat jij nog heel ben!!! Hoop voor jou dat je nog steeds geen klachten van je nek hebt. Zal inderdaad een voordeel geweest zijn dat je het niet aan zag komen en ontspannen zat te wachten. Daar bij ben je natuurlijk ook een “ouwe taaie” hahahaha
  En top dat je zelf gelijk achter het stuur bent gegaan, sommige durven als ze dat niet doen daarna niet meer.\
  Hoop dat Suus weer als nieuw voor je deur staat te blinken.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 20, 2020 @ 20:38:52

   Ook d;at direct achter het stuur stappen zal te maken hebben met het feit dat ik het niet zag aankomen. . Ondertussen staat Suus na 9 dagen voor voor de deur met strak kontje alsof ze van de plastisch chirurg af komt,. Hoorde dat de schade “maar”45,000,- Euro was.
   Prijs me gelukkig dat m’n nek zich goed hield want dat is al een kwetsbaar punt door slijtage. Het was wél heel vervelend dat ik ineens wéér mijn herwonnen vrijheid kwijt was, had even een flinke dip. Maar ook die is nu over.

   Beantwoorden

 4. Leidse Glibber
  aug 17, 2020 @ 00:24:43

  Je kan er gelukkig nog om lachen, maar leuk is het niet natuurlijk.

  Beantwoorden

 5. meninggever
  aug 15, 2020 @ 11:48:44

  Heftig zeg! Ik hoop dat je de Suus snel weer in nieuwstaat terug krijgt. De schade wordt deels ook veroorzaakt doordat voor/achterkant bij moderne auto’s behoren tot de kreukelzondes. Dan oogt het al snel heftig. Vroeger vingen enorme bumperpartijen de klap op, maar kreeg je ook structurele schade te verwerken…Mar let wel op de fysieke gevolgen want die komen meestal later pas… Je kunt het er maar bij hebben in deze periode…Sterkte!

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 15, 2020 @ 12:50:35

   De schade is best wel fors maar of zo’n bumperdeel nou helemaal of half aan barrels ligt, er hoeft maar één nieuwe op.
   Ik heb nog het meest last van alweer inperking van m’n vrijheid. Het gebeurde maandag j,l, dus ik ga er maar van uit dat ik er zelf zonder schade vanaf gekomen ben. Aan mijn nek viel toch niet veel te verpesten .

   Beantwoorden

 6. Beaunino
  aug 15, 2020 @ 08:09:28

  Inderdaad gelukkig alleen blikschade. De schrik zal er vast goed in hebben gezeten. Vreselijk dat er zoveel mensen verdronken zijn. Ook de Pool die zelf wel de kinderen van anderen redde, zo erg! En dan nog de steek/ schietpartijen van afgelopen week.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 15, 2020 @ 08:23:35

   Omdat ik het niet zag aankomen, ik keek naar de parkerende auto, ben ik eigenlijk niet geschrokken. Wel van de schade.
   Ja je noemt een paar verschrikkelijke dingen veelal het gevolg van egoïsme en eigenwijsheid of een totaal gebrek aan enig moraal . Het is diep bedroevend.

   Beantwoorden

 7. Nicky
  aug 14, 2020 @ 13:50:16

  Mensenkinders! Da’s toch flinke schade. Moet een behoorlijke klap zijn geweest. Fijn dat je geen nekklachten of zo hebt. Ik hoop dat het allemaal snel in orde komt. En die zee… Ik ben dol op de zee. Maar ik vergeet nooit dat het geen zwembad is. Ik zat aan het strand toen ik om me heen diverse telefoons hoorde piepen. Iedereen (ook ik, zag ik later) had een NL Alert met de waarschuwing niet de zee in te gaan. Ik was een beetje verbaasd om te zien hoe weinig indruk dat maakte. Iedereen bleef gewoon de zee in gaan. Zijn wij Nederlanders zou zo eigenwijs of waar ligt dat aan?

  Beantwoorden

 8. rietepietz
  aug 13, 2020 @ 14:48:03

  ábsoluut

  Beantwoorden

 9. Kakel
  aug 13, 2020 @ 13:13:24

  Woelig water op dat filmpje! Door dat gedoe met Suus mis je mooi je afkoeling.
  Het belangrijkste is dat jij niets hebt. Zelfs geen nekklachten.
  Ik heb één keer een aanrijding gehad. Een of andere Truus voor me trapte tijdens groen licht ineens op haar rem. Ik remde maar gaf haar auto net een duwtje. Een herrie! Alsof heel de auto in gort lag. En de rompslomp die je ervan hebt.
  Fijn dat er nog fatsoenlijke (jonge) mensen bestaan.
  Krijg je geen leenauto bij het autoschadeherstelbedrijf? Een spoedig herstel dan maar (-:

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 17, 2020 @ 20:27:22

   Zeker woelig, ik kon amper overeind blijven staan maar dat is wel lekker. Ik ben van het ruige weer als storm en woelige zee.
   Van aanrijdingen wordt niemand blij maar deze kwam wel héél ongelegen. Had mischien wel leenauto kunnen krijgen maar écht nodig is het natuurlijk niet , dan wil ik ook een automaat en die zijn er niet altijd en ik rijd niet zo graag in een vreemde auto.

   Beantwoorden

 10. J@n.
  aug 12, 2020 @ 15:49:42

  Die ‘zwemmers’ zijn normaal in de middelandse zee en dat is een zee als een zwembad, heel anders dan hier in de Noordzee. Helaas hebben er daar veel geen erg in. Wat Suus betreft; het is maar blik en dat komt wel weer goed, gelukkig is er met jou niks gebeurt!

  Beantwoorden

 11. Tine de Jong
  aug 12, 2020 @ 12:30:14

  Het leven geeft veel deuken en kreuken op de golven van het leven maar deze kreuk is wel heel erg hoor. En helaas de ruwe zee nam ook weer levens met zich mee.

  Beantwoorden

 12. cornma
  aug 12, 2020 @ 12:06:30

  Geluk bij een ongeluk, alleen blikschade. Blik is makkelijk te repareren of te vervangen. Met lijfschade is dat vaak een stuk lastiger.
  De zee is prachtig om naar te kijken, voor mij niet om in te zwemmen. Veel te veel water.:-)

  Beantwoorden

 13. Neeltje
  aug 12, 2020 @ 09:50:13

  Met dit mooie weer, zo’n wilde zee. Dat is echt heel uitzonderlijk. Zou met de stand van de maan te maken kunnen hebben. Ook maar gelezen hoor. En wat een pech voor Suus én voor jou. Houd je nek wel in de gaten, kan later toch nog klachten geven. Al hoop ik natuurlijk van niet!

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 12, 2020 @ 10:41:06

   Woest hé, maar past bij en is héérlijk, Zolang ik een camera in de hand had moest in natuurlijk een beetje voorzichtig zijn maar in zo’n breker gaan staan is feest! ( mits je niet dieper dan de knieën staat want soms ga je om en dat is dan niet erg omdat de golf dan al voorbij en het water al terugloopt en dus niet diep meer is. De maan heeft er zéker mee te maken, ook met springtij.
   Mijn nek valt niet veel aan te verprutsen, die is al behoorlijk aan slijtage onderhevig . Ik ben gewend dat wanneer ik een flinke klus op het werk had daar wel wat van merk.

   Beantwoorden

 14. Naomi
  aug 12, 2020 @ 09:29:09

  Dat moet best hard gegaan zijn. En heel erg balen, want je hebt altijd weer een hoop papierwerk en ander gedoe met dit soort dingen. Daar zit je natuurlijk nooit op te wachten, maar ik kan me voorstellen dat je daar nu even dubbel niet op zit te wachten. Gelukkig heb je zelf niks!

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 12, 2020 @ 09:33:48

   Klopt, daar baal ik enorm van, plus het gedoe van zonder auto zitten . Normaal gesproken zou ik niet zoveel probleem hebben met het OV maar nu met deze hitte én de mondkapjes heb ik daar moeite mee omdat je soms in de hitte moet staan wachten.

   Beantwoorden

 15. waarloopjijwarmvoor
  aug 12, 2020 @ 09:08:30

  Gelukkig heb jezelf niets Riet en dit komt wel weer goed. Een ander verloop van de dag dan je vermoed had.

  Beantwoorden

 16. John
  aug 12, 2020 @ 08:54:09

  Oh gadver, dat is wel heel erg naar. Gelukkig niets met jou aan de hand en de schade aan het blik wordt wel gemaakt.
  Nu was die bezorger verder wel oké maar ze rijden echt als idioten.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 12, 2020 @ 09:25:09

   Hij was onder het rijden bezig met zijn route plannen, dat kán gewoon niet in het drukke stadsverkeer. Naaf ik aanneem heeft hij dat er dan toch van geleerd. Of hij te hard weet weet ik niet maar gezien de schade toch zeker wél harder dan de 30 km die in het oude stadshart geldt. Maar omdat het op de weg is het oude centrum van de rest scheidt is dat niet iedereen even duidelijk.

   Beantwoorden

 17. Koen
  aug 12, 2020 @ 07:03:42

  Dat is schrikken. Geen airbag die uit je stuur ‘sprong’ om de klap op te vangen … ?

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 12, 2020 @ 08:30:14

   Néé, daar zeg je iets, ben héél blij dat dat niet gebeurde, was niet frontaal natuurlijk en dat scheelt minstens de helft Dáár zou ik pas écht van geschrokken zijn. Nu kreeg ik wél een flinke zet maar trapte metéén op de rem om niet op de parkerende auto te knallen. Had ik anders misschien in de schrikreactie van de airbag niet aan gedacht.

   Beantwoorden

 18. gewoonanneke
  aug 11, 2020 @ 23:47:28

  Goh dat is wel ff schrikken zeg…… gelukkig ben je zelf niet gewond geraakt en trof je iemand die meewerkte met het invullen. Suus maar in de reperatie dan….

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 12, 2020 @ 08:34:41

   Ja Suus staat al zielig te wezen in de garage. Ik hoor vandaar hoe het ervoor staat want zal wel het één en ander voor besteld moeten worden.
   Kon alleen niet slechter treffen wat gemis aan vervoer betreft deze 2 dagen. Ben niet zo gek op een leenwagen en moet ook nog afwachten of ik daarvoor in aanmerking kom.

   Beantwoorden

 19. Karel
  aug 11, 2020 @ 23:21:36

  ha die Riet
  ik ben op mijn manier druk , dus mak an ,
  ja zo een klim wilde ik al jaren maken , en die jonge man in de foto
  maakte die klim 2 x in de vroege ochtend , na dien is de zon als nu bij ons nu , moordend:(
  geeft wel een verkoelend beeld

  Beantwoorden

 20. RenéSmurf
  aug 11, 2020 @ 23:19:52

  Het zijn de laatste niet die verdronken zijn, en het is ook niet het laatste ongeluk veroorzaakt door een onoplettende idioot.

  Beantwoorden

 21. Mrs. T.
  aug 11, 2020 @ 21:11:38

  He jakkes zeg, arme Suus. Gelukkig alleen blikschade en heb jij helemaal niets. Dat is inderdaad het belangrijkste

  Beantwoorden

 22. Matroos Beek
  aug 11, 2020 @ 20:42:37

  Wat naar Riet. Ik hield aan dergelijk ongeval een whiplash over. Toen niet behandeld, maar pas later, te laat, kreeg ik klachten. Toch even in de gaten houden. Verzorg je goed. Ik hoop dat het meevalt met de herstellingen en verdere afhandeling.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 11, 2020 @ 20:47:16

   Daar hoop ik aan te ontsnappen want mijn nek is al niet heel geweldig flexibel. Maar tot nu toe, en dat is na ruim 24 uur gaat het gelukkig goed. Het is wél een grote schade hoorde ik al van de monteur.

   Beantwoorden

 23. bvision
  aug 11, 2020 @ 20:29:07

  Ojee, in plaats van een Suusje splash een suusje crash, het zit niet mee… Gelukkig niemand gewond.

  Beantwoorden

 24. Spontanity
  aug 11, 2020 @ 19:41:26

  Ter hoogte van de vuurtoren, Duindorp 🙂
  Maar lieverd, fijn, zo fijn dat………!
  jij ongeschonden uit de…….!
  maar wat een gedoe weer zeg!!
  xxx

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 11, 2020 @ 19:47:15

   Klopt, ik doe dat soort dingen in de buurt van de drukkerij omdat ik daar de auto makkelijk kwijt kan, nou ja , met een verrampeneerde achterkant ben ik nu echt even kwijt. Zó niet blij om.

   Beantwoorden

 25. Suskeblogt
  aug 11, 2020 @ 18:57:56

  Gelukkig heb je geen lichamelijke klachten aan die stoot overgehouden. Zo’n pijn kan lang duren vooraleer het verdwijnt. Nu wachten op een herstelde suus.

  Beantwoorden

 26. Lot
  aug 11, 2020 @ 18:06:03

  Ach ik vind het ook altijd zo zielig voor een auto, na langere ritten geeft ik ook vaak een klopje, zo van we hebben weer lekker gereden.

  Een opmerking. Op de foto heb je kentekenn afgeplakt maar in het filmpje is hij wel goed te zien.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 11, 2020 @ 18:25:59

   Klopt, foto’s zijn helemaal niet af te schermen en te vinden , mijn filmpjes staan altijd verborgen , dan kunnen slimmertjes er nóg wel iets mee natuurlijk maar zonder slimmertjes kunnen alleen mijn lezers de filmpjes zien. het kenteken is dan niet het eerste dat je ziet het staat maar in een klein stukje , wie echt op zoek is naar kentekens zal eerder op foto’s zoeken . dus ik denk dat het zo niet al teveel kwaad kan. In een filmpje weet ik ook minder goed raad met die dingen.

   Beantwoorden

 27. willyfotoblog
  aug 11, 2020 @ 18:01:10

  dat is balen Riet

  gelukkig geen lichamelijke schade

  maar wel veel gedoe nu

  groeten

  Beantwoorden

 28. Karel
  aug 11, 2020 @ 16:33:55

  en ik maar denken , wie is suus nou weer
  ik hoop alles is goed geregeld met de baas van die volgens mijn gegevens te hard rijdende bezorger
  kan jij weer lekker vroeg gaan badderen in zee
  neem je om die tijd Rebbeltje eens mee hohoho

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 11, 2020 @ 16:52:58

   Suus is mijn Suzuki Splash;-) Ik kon natuurlijk ook niet zien hoe hard hij reed maar er wordt op die weg wel vaak vrij hard gereden en aan de hand van de schade zou je het wel zeggen.
   Geen idee waar Rebbeltje woont maar anders zou dat natuurlijk makkelijk kunnen als ze de zee lekker vindt;-)

   Beantwoorden

   • Karel
    aug 11, 2020 @ 22:25:02

    een verrampeneerde achterkant
    waar haal je het vandaan hihihi
    zal wel rotjeknors zijn 😁
    die Rebbeltje wooont in het oosten van het mooie Brabantse land

    ja ook best mooi hé woestijnroos , nu nog een zeldzaamheid hier , wie weet binnenkort een lokale blom

    ja je moet in de ochtend ff je ding doen , en verders in de mak an stand

    Beantwoorden

 29. Liesbethblogt
  aug 11, 2020 @ 15:39:02

  Zelfbouwauto hahahahaha. Wat ben je toch nuchter tja veiligheid even afgeleid. Blij dat het een fatsoenlijk was. En dat je geen klachten hebt, denk dat die knul zich ook wel rotschrok bij een mevrouw van zulke leeftijd.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 11, 2020 @ 16:49:06

   Hij heeft zich wel drie keer verontschuldigd en gezegd dat hij het niet expres deed. Ik heb hem natuurlijk gerustgesteld dat ik dat wel wist en dat we allemaál wel eens een keer niet bij de les zijn.Het gaat erom dat je het dan netjes afhandelt en dat dééd hij naar vermogen. Maar lol of niet, ik ben er toch niet erg blij mee;-)

   Beantwoorden

 30. Renske
  aug 11, 2020 @ 15:23:16

  Dat is schrikken. Gelukkig geen lichamelijke mankementen. Wel jezelf even in de gaten houden. Precies wat Vlasje al zei. Sterkte ermee.

  Beantwoorden

 31. Regenboogvlinder
  aug 11, 2020 @ 14:37:24

  Ohhh arme Suus, maar ook arme jij!
  Wat een mazzel heb je gehad zeg..geen last van je nek? Kan morgen ook nog komen hoor, die spierpijn zeker. Maar hopelijk valt het allemaal mee. Je hebt het allemaal kalmpjes over je heen laten komen zeg. Hopelijk wordt Suus snel ‘geopereerd’ en opgelapt. Want ze kan nog wel een tijdje mee hè..
  Heel vervelend dit soort dingen, daar zit een mens sowieso niet op te wachten en jij al helemaal niet. Al die sores aan je hoofd.. sterkte ermee Riet!

  Oh en dan nog even die zee.. hoe kun je blijven staan zeg… en terwijl je filmt tot aan je nek toe nat zijn?

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 11, 2020 @ 15:05:08

   Ik heb al een nacht geslapen dus verwacht het nu eigenlijk niet meer. Maar het scheelt enorm wanneer je ontspannen bent wanneer je zo’n opzaaier krijgt. Als je het aan ziet komen zet je je schrap en dán krijg je absoluut spierpijn. Maar ik zag het dus niet aankomen. Ik hoor morgen meer maar héb al gezegd dat hij snel gemaakt moet worden als het moet schiet ik het wel voor als dat nodig is.
   Ik stond af en toe te wankelen ja, en maar tot de knietjes in het water maar de golven spoelden soms tot bijna dan borsthoogte en spetterde natuurlijk nóg hoger op. En ik stond nog geen 10 meter in zee, wél heerlijk hoor.

   Beantwoorden

   • Regenboogvlinder
    aug 11, 2020 @ 15:17:59

    Wel een spectaculair filmpje trouwens in zee hoor!
    En Suus kan hopelijk echt snel gemaakt worden. Wat dat schrap zetten betreft heb je wel gelijk. En ik denk dat Suus gewoon ook goede hoofdsteunen heeft!

    Beantwoorden

    • rietepietz
     aug 11, 2020 @ 16:37:31

     Ja zó dicht aan de waterlijn , want ik stond echt niet ver in het water en dan al zó spoken. Je snapt die mensen niet die die dan nog doorlopen, zelfs al hebben ze dan zo’n plank bij zich en kunnen ze goed zwemmen.
     Ja waarschijnlijk staat de hoofdsteun goed afgesteld want dat is belangrijk. Maar ik denk toch dat het ontspannen zijn de hoofdzaak is dat ik geen spierpijn heb.

     Beantwoorden

     • Regenboogvlinder
      aug 11, 2020 @ 17:22:02

      Wat voor kleur vlag was er? Ik vond het altijd al eng als er waarschuwingen werden gegeven. Destijds met de kids gingen we dan het liefst weer naar huis.
      In ieder geval blij voor je dat je het er goed vanaf hebt gebracht. Want schrikken was het wel. Ook voor Inge pffff

      Beantwoorden

 32. vlasje
  aug 11, 2020 @ 14:36:12

  Let vooral op jezelf, nekschade komt vaak pas later aan het licht en jij hebt juist een goede tijd nodig.

  Beantwoorden

 33. Happy Hulk
  aug 11, 2020 @ 14:22:02

  Een (flinke) deuk is niet leuk.
  Maar Rietepietz springt nog rond.
  HOERAAAA!!!

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 11, 2020 @ 14:42:03

   Nou een deuk kun je dit niet eens noemen, een flink deel van de achterkant is onherstelbaar beschadigd. achterklep sluit niet goed meer . Of de lichten het nog doen heb ik niet eens naar gekeken maar ik denk het niet! Maar inderdaad, dat is allemaal maar blik en ik ben ik;-)

   Beantwoorden

 34. Ferrara
  aug 11, 2020 @ 14:21:29

  Getver, wat een sores. Gelukkig geen fysieke klachten. Ik mag toch aannemen dat de verzekering van de maaltijdbezorger de schade dekt. Wel een eerlijke vent om op te biechten dat hij naar de bezorglijst zat te kijken.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 11, 2020 @ 14:38:38

   Ja met de kosten zal het wel goed komen, maar sinds kort ben ik niet meer all risk verzekerd, wegen de leeftijd van de auto, en dan moet je normaal gesproken veel zelf regelen terwijl anders de auto gewoon direct gemaakt wordt en de verzekeringsmaatschappijen het samen verder uitzoeken.. Nu zóu ik eigenlijk moeten wachten met de opdracht geven tot er een fiat is van de tegenpartij. Gelukkig is het een heel duidelijk kwestie wiens schuld het is . Heb zelf al opdracht gegeven voor reparatie, in het ergste geval moet ik het dan zelf voorschieten maar mijn verzekeringsagent probeer op grond van de lange relatie en mijn omstandigheden de zaak te helpen bespoedigen.

   Beantwoorden

 35. djaktief
  aug 11, 2020 @ 14:10:48

  Gelukkig heb je zelf niks behalve de schrik en het gedoe. Dat kan bij elkaar toch nog best een boek zijn hoor. Ik hoop op een goede afloop van dit avontuur.

  Beantwoorden

 36. Mies Huibers
  aug 11, 2020 @ 14:10:35

  Flink balen als je dit overkomt. Gelukkig ben je er zelf zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 11, 2020 @ 14:24:20

   Ja best wel balen, ben toch wel erg ge(ver) wend met auto voor de deur en ik rijdt best wel regelmatig naar Zoetermeer en Scheveningen. Heb liever geen leenwagen maar als het lang duurt wil ik dat toch wel graag.

   Beantwoorden

 37. omabaard
  aug 11, 2020 @ 13:31:28

  Super dat je zelf heelhuids kon uitstappen.
  Maar die miserie achteraf is nooit leuk.
  Zee en maaltijdbezorger stonden echt duidelijk te wild!

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 11, 2020 @ 13:52:08

   Dat is inderdaad wel het belangrijkste maar maar alle gedoe is niet echt iets waar ik nu op zit te wachten. Bij het op mijn naam zetten had ik de auto ook nét uit de allrisk laten halen, 7 jaar oud heeft dat niet veel zin meer. Maar dan moet je wél meer zelf regelen ook ben je niet de schuldige. Maar de verzekeraar wil coulant zijn wegen de lange “relatie” met hen en probeert zoveel mogelijk me te ontzien.

   Beantwoorden

 38. Melody
  aug 11, 2020 @ 12:37:33

  Jeetjemekreetje!!!

  Wel geluk bij een ongeluk dat je zulke fijne ‘vreemden’ trof!

  Knuffel-voor-de-schrik en hou je haaks

  Beantwoorden

 39. Rebbeltje
  aug 11, 2020 @ 12:36:18

  Ha Riet…balen hoor
  Altijd vervelend zo’n ongeluk, maar wel met ook wat geluk want je staat er nog.
  Zal een heel gedoe geven voor je weer kan rijden in je suus.
  Ja alles weer netjes laten maken en maar snel vergeten dat suus even een botsautotje was…
  Groetjes en s6 met de afhandeling

  Beantwoorden

 40. Marja
  aug 11, 2020 @ 12:32:15

  Dat is toch schrikken! En daarna zo’n gedoe met de reparatie. Sterkte ermee!

  Beantwoorden

  • rietepietz
   aug 11, 2020 @ 12:45:53

   Voornamelijk vervelend nu blijkt dat ik zelf zonder kleerscheuren af kom, maar wél veel gedoe waar ik natuurlijk niet echt op zit te wachten. Maar ze gaan hun best doen me zo min mogelijk lastig te vallen.

   Beantwoorden

Rietepietz is gék op reacties ,dus .....ga je gang ! je hoeft het niet noodzakelijk met me eens te zijn!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: