stormachtig

Stormachtig weekje ja, met een Henk waar ik ogen en oren tekort bij kwam. Misschien was dat ook wel een reactie op het stormachtige weer  waar ik, als liefhebber,  minder  mee zat.
En dan nog het gedoe met het verdwijnen van het Google account…. waarom moeten “ze” toch iédere keer als ik alle digitale zooi  onder controle denk te hebben weer roet in de digitale soep gooien.

In de mail die ik daarover ontving staan veel voorkomende vragen, maar helaas zijn de beloofde antwoorden niet aan te klikken.
Enige jaren geleden kon ik mijn you tube kanaal uitsluiten met een google account heractiveren . Vraag me niet waarom, maar oke, een account aangemaakt en dan lukt het inloggen wel.

Maar nu lees ik dingen als “we verwijderen content van googlepagina’s…, heb ik zoiets? Heel voorzichtig dan maar uitloggen en proberen een ander account toe te voegen . Yep, dát is gelukt maar moet ik nu het google account verwijderen? Het zou rampzalig zijn om al m’n filmpjes kwijt te raken.

En wat doe ik met de sites waar ik dat account gebruik? Daar krijg ik vreselijk storm in mijn hoofd van…….. dán maar liever de echte storm op het strand, mét een stormachtig filmpje, zó slecht zag je ze zelfs bij mij nog nooit, maar ja, de camera waaide bijna uit m’n hand.

Advertenties

59 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. gewoonanneke
  feb 11, 2019 @ 21:58:02

  Ik zou niet eens weten hoe ik zo’n filmpje er op zou moeten zetten. Doe er ook te weinig mee ben meer van de foto’s. Lijkt me heerlijk met dit weer op het strand te lopen……

  Beantwoorden

 2. meninggever
  feb 11, 2019 @ 15:15:16

  IK ben een YouTube-account door die flauwekul ook al eens kwijtgeraakt. De instructies die ik kreeg bleken katastrofaal. Ik kan die eigen filmpjes nu alleen als kijker bezoeken, maar verder niks. Weg account! Gaat me dat nu weer gebeuren? Voooralsnog doe ik noet zoveel met eigen werk op YouTube meer, maar vind het kijken naar de mij geliefde onderwerpen nog wel zo leuk…eens zien wat er van komt…

  Beantwoorden

 3. Spontanity
  feb 10, 2019 @ 17:43:21

  Wat een herrie zeg!
  🙂 xxx

  Beantwoorden

 4. hanscke
  feb 10, 2019 @ 13:54:20

  Met google+ heb ik nooit actief iets gedaan. Ik zie wel wat er anders wordt als het verdwijnt. Ik ben die stormen helemaal zat. Ik word er moe van in mijn hoofd.

  Beantwoorden

 5. Villasappho
  feb 10, 2019 @ 09:50:34

  Dr Google waarover het gaat was Google plus een soort Facebook maar van Google. Totaal mislukt en dus gaat het weg. De rest blijft. Dus kap met die storm ik wil mooi weer.

  Beantwoorden

 6. Koen
  feb 09, 2019 @ 20:19:50

  Volgens mij (en anderen) gaat het over GOOGLE +
  Eigenlijk een mislukte kopie van Facebook

  Beantwoorden

 7. Happy Hulk
  feb 09, 2019 @ 18:31:32

  Bij storm worden de kinderen druk.
  Zo ook de Hulken.

  Beantwoorden

 8. willyfotoblog
  feb 09, 2019 @ 17:53:54

  gejaagd door de wind…. Riet

  heb zelf wel een google + account, maar die gebruik ik in feite niet

  en je google account wijzigt niet, waarschijnlijk zal het dus ook voor jou geen problemen opleveren

  groeten

  Beantwoorden

 9. Ferrara
  feb 09, 2019 @ 17:14:21

  Ha, die Henk gejaagd door de wind.

  Ik doe ook even een geruststellende duit in het zakje. Het gaat alleen om Google+. Zelf ben ik er nooit aan begonnen, staat op uit. Dus ook geen mail gehad. Voor het bloggen maakt het niet.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   feb 09, 2019 @ 17:59:49

   Ik zie bij mijn account ook geen+ staan en ben ook nooit zo’n voorloper bij nieuwigheden maar ja, ik kreeg toch die mail.

   Henk was misschien wel meer “gejaagd door Riet” , ik wilde het graag maar hij loopt liever over de boulevard wat natuurlijk véél makkelijker loopt. Maar even tussen twee strandopgangen wilde hij wel doen , het zand is nu ook vrij stevig al waait een heel dun bovenlaagje wel snel droog.

   Beantwoorden

 10. Suskeblogt
  feb 09, 2019 @ 15:47:07

  Koppel nu je blog eens af van G+ af bij je gebruikers instellingen en bij Gebruikersprofiel zet je het op Blogger en niet op G+ en dan ook dit even doen bij Google+ Reacties onderin het op nee gaan zetten, Steeds als jij reageert met Je G+ account kom ik op je pagina van G+ maar deze is al aan het doodgaan en gaat weg. Vul liever je URL in van je website want straks zijn al je reactie’s verdwenen van alle blogs waar jij hiermee heeft gereageerd als G+ het programma eruit gooit en de stekker eruit trekt.

  Deze handleiding kreeg ik van een andere blogster. Ik werk dus weer met mijn bloggeraccount. Veel verliezen zul je dus niet daar je google+ toch weinig tot niet gebruikte.

  Beantwoorden

 11. ria
  feb 09, 2019 @ 15:27:49

  Ik krijg meer rillingen van al dat gedoe op pc dan van horror op het strand. Sinds ik achtergrondscherm heb veranderd heb ik veel moeite met logjes plaatsen.
  Ik denk niet dat ik vooruit kwam nu op het strand .Ik heb al moeite hier om tegen de wind op te tornen.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   feb 09, 2019 @ 16:58:34

   Altijd maar afwachten of alles nog goed werkt als je iets verandert, ik knijp ‘m ook altijd als ik iets moet rommelen.
   Wij hadden wind mee hoor dus dan ga je vanzelf, Henk ging inderdaad soms bijna té hard. ;-)Normaal blijven we altijd op de boulevard maar met die storm wilde ik héél graag wen klein stukje over het zand.

   Beantwoorden

 12. majaer
  feb 09, 2019 @ 13:55:33

  Wat een gedoe met die Google account, ik heb er ook geen kaas van gegeten dus als er weer iets veranderd zie ik het wel. ik heb nog wel een Google + maar daar doe ik eigenlijk niets mee. Ik had het al gelezen dat hij met april verdwijnt. Overigens een leuke video lekker in de wind.

  Beantwoorden

 13. Regenboogvlinder
  feb 09, 2019 @ 09:21:17

  Het staat hier ook al in de reacties. Je had geen nieuw account aan hoeven maken. Oh Riet.. nou heb je nog meer zooi 😉
  Ik heb Google+ al lang vaarwel gezegd, ik gebruik dat allemaal niet.
  Maar verder blijft alles gelukkig bij het oude. Tis even puzzelen om het stop te zetten. Ik kan er ook niet goed tegen als alles loopt en er verandert weer eens iets, door een update of zo. Vroeger maakte me dat niet uit, maar nu houd ik ook alles liever bij het oude. Hoewel ik in WP wel de Gütenberg editor gebruik. Voor sommige dingen niet handig, maar over het algemeen toch wel.

  Beantwoorden

 14. Marja
  feb 09, 2019 @ 09:05:28

  Jemig wat zijn jullie dapper in die storm. Voor mij zijn die beelden en geluiden pure horror.
  Ik kreeg ook zo’n mailtje en ga ervan uit dat het alleen om Google+ gaat. Anders heb ik een groot probleem, want Blogger valt onder Google.

  Beantwoorden

 15. John
  feb 09, 2019 @ 08:55:40

  Het verdwijnen van je Google + account heeft niets met je Google account van doen. Dat blijft gewoon bestaan. Als ik het een beetje inschat, had je al een Google account voor ze met die + zooi kwamen, en blijft ook youtube voor jou zoals het was. Alleen als je ooit zaken op + hebt gezet verdwijnt dat gewoon.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   feb 09, 2019 @ 17:07:35

   Ik heb géén idee, weet alleen dat ik zonder googleaccount niet bij you tube kon inloggen nadat ik Windows 10 had gedownload. Ik ga nog eens zoeken of ik kan ontdekken of het wel of niet + is.

   Beantwoorden

 16. AnneMarie
  feb 09, 2019 @ 07:53:37

  Gedoe iedere keer met die accounts. Ik had ook begrepen dat alleen google+ zal verdwijnen. Nooit aan You-tube gedacht want dat zou iid erg jammer zijn als we dat kwijt zillen raken.
  Jullie zijn wel bikkels daar op dat strand zeg. Ik hoop dat Henk inmiddels ook weer wat rusriger is geworden.
  Fijn weekend.

  Beantwoorden

 17. powerpointgreetje
  feb 08, 2019 @ 23:55:19

  tja… ze doen maar,
  we zullen wel zien,
  we hebben toch geen keuze, helaas…….

  Beantwoorden

 18. omabaard
  feb 08, 2019 @ 23:27:32

  Ik dacht dat bloggers van WordPress geen problemen moeten verwachten.
  Maar ik verdrink ook vaak in die digitale soep hoor.
  Ik heb geen google+ account, en kreeg dus – oef- ook geen mail.
  En buiten waaien alle zorgen gewoon weg 🙂

  Beantwoorden

  • rietepietz
   feb 09, 2019 @ 17:35:26

   Wij zijn niet opgegroeid met al digitale toestanden, , dat is een achterstand die je nooit meer helemaal inloopt, de één wat meer dan de ander maar je blijft tegen een gebrek aan basiskennis aanlopen. ( ik tenminste wel) .
   Nou…. voor eventjes wel misschien maar de zorgen gingen ook weer gewoon mee naar huis hoor. Maar genoten heb ik. Of Henk er écht van genoten heeft weet ik niet zeker.

   Beantwoorden

 19. Petr@
  feb 08, 2019 @ 23:19:36

  Hey Riet, heerlijk filmpje, en wat loopt Henk lekker met de wind in de rug!
  Even uitwaaien.
  Ik heb ook zo’n mail gekregen en weet niet wat ik er mee aan moet.
  Ik heb ook een Google-account, maar dit gaat over Google-plus.
  Ik wacht maar af wat er gebeurt.

  Beantwoorden

  • rietepietz
   feb 09, 2019 @ 17:39:31

   Met tegenwind leek me, zeker voor Henk, geen goed plan;-) Tja afwachten kan riskant zijn als je iets niet zeker weet. Ik weet ook niet zeker of ik plus heb of niet, ga ik toch nog naar zoeken.

   Beantwoorden

 20. Renesmurf
  feb 08, 2019 @ 22:56:37

  ja, men doet maar en het wordt er nooit beter op. Ach ja, we doen maar mee, we hebben geen keus, en zien wel wat er te redden valt.

  Beantwoorden

 21. Matroos Beek
  feb 08, 2019 @ 22:41:47

  Ik hoop dat Melody gelijk heeft. Ik weet het niet, ken er niks van.
  Ja, pittig windje aan de kust. Ik ging een eind wandelen maar raakte niet ver, de wind blies me gewoon terug.

  Beantwoorden

 22. Melody
  feb 08, 2019 @ 22:07:10

  Youtube blijft… je raakt je films niet kwijt … althans deze keer niet… weer natuurlijk niet waar ze bij een volgende actie mee gaan komen.

  Je hebt ze toch wel zelf ook bewaard op een losse harde schijf toch?

  Wat wel verdwijnt is Google+
  Dus als je reageert hij bloggers op blogspot (zoals Marja) moet je vanaf april dus je naam en blogadres invullen… als je dat niet nu ook al doet …
  Google+ is dus ook ongeveer gelijk aan bloggen.
  Jij blogt hier… niet bij google+ voor zover ik weet…

  Dus volgens mij heb jij niets te vrezen nog

  Beantwoorden

Rietepietz is gék op reacties ,dus .....ga je gang ! je hoeft het niet noodzakelijk met me eens te zijn!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: