bijna kerst…

Bijna Kerst ja, dat wéét ik natuurlijk wel anders hadden we ons niet op een kerstboom gestort! Maar ik ik zie overal al logjes  met kerstboodschappen en aangekondigde logpauze’s !
Verheug je nou niet te vroeg hé…., van een blogpauze is bij Rietepietz gewoon geen sprake, die gaat door tot het gaatje zal ‘k maar zeggen!
En die kerstboodschap komt er héus wel maar  ik doe dat altijd graag zo kort mogelijk voor de kerst, het liefs  vroeg op kerstavond!
Nou snap ik heus wel dat veel  bloggers van alles te doen hebben en nauwelijks aan bloggen toe komen, maar  juist voor die mensen  die wél alleen thuis zijn is het erg saai als er dan helemaal niémand meer blogt .
Natuurlijk blijf ik dus ook gewoon tegenreacties  schrijven, zou anders bar ongezellig worden hier!
In de loop der jaren is het een beetje traditie geworden  om “de kerstwens”  in een filmpje te verpakken….. en daar heb ik me behóórlijk wat mee op de hals gehaald.
grappig26Voor wie hier nog  maar kort leest verdient het misschien aanbeveling eens  in het archief  te snuffelen rond de kerstdagen van vorige jaren, je kunt maar voorbereid zijn.
Tja… beloven kan ik nog niets, het is altijd afwachten of er nog een krankzinnig  c.q.vreemd c.q., gestoord  origineel idee in de hersenpan opborrelt en, ook niet onbelangrijk, of mijn “partner in crime t.w. Henk met de camera,  over te halen is me door dik en dun te helpen.
Dan hebben we het nog even niet over”of  alle benodigde spullen toevallig in huis zijn”  en of de fysieke mogelijkheden in voldoende maten  aanwezig zijn, stel dat ik “brokken”maak …. eh… nee, we gaan niét op de motor, dat beloof ik!
eh…. wat…? je denkt dat ik je nieuwsgierig zit te maken….?
Hoe kom je  nou op dát  idee…… ik weet nog niet eens of het gaat lukken … maar  Henk heeft al door dat er weer geen ontkómen aan is !

Advertenties

29 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. willy
  Dec 21, 2017 @ 10:48:09

  nu word ik pas echt nieuwsgierig Riet

  zo’n koninklijke toespraak wordt het dus niet

  groeten

  Beantwoorden

  • rietepietz
   Dec 21, 2017 @ 12:59:11

   He wat grappig dat je op een oud logje reageert. Hoewel ik dus inderdaad wél eens een “koninklijke toespraak ” heb gedaan zijn het al 10 jaar lang “kerstgerelativeerde” figuren die ik probeer te strikken voor mijn kerstboodschap. Die dan het jaar 2013, staat dus in het logje dat hier op volgt , hoef je niet zo lang nieuwsgierig te blijven;-)

   Beantwoorden

 2. ingridblogs
  Dec 24, 2013 @ 10:34:18

  Arme Henk hahha….

  Rietepietz zegt;

  Nou já zeg…., gaan we Henk beklagen terwijl je nog niet ééns weet wat ik er allemaal voor over moet hebben;-)

  Beantwoorden

 3. roadlaura1969
  Dec 24, 2013 @ 08:50:54

  Goedemorgen Rietepietz,
  Vanavond zijn we druk dus zal morgen waarschijnlijk zijn dat ik me je kerstfilm zal aankijken, endemol of oerlewapper zouden je moeten betalen, bij jouw is gelukkig geen herhaling en ik hoef bij jouw geen kijkgeld te betalen 😉

  Toch wens ik jouw , Henk en je familie hele fijne feestdagen en een gezond en een gelukkig 2014, goeie wensen kunnen niet vaak genoeg geuit worden 😀

  Rietepietz zegt;

  Dankjewel en natuurlijk blijft het filmpje gewoon op je wachten hoor;-) Nee kijkgeld doen we niet aan misschien wel omdat ze toch al onbetaalbaar zijn (zei ze met een heleboel kapsones);-)Ik wens je alvast een mooie Kerstavond!

  Beantwoorden

 4. Leo's mening
  Dec 24, 2013 @ 08:37:19

  Jouw filmpjes zijn meestal vermakelijker dan de verhalen van de koningin in het verleden of de premier. Er zit meer humor in en dat is wat wij ingeslapen bloggers (..) graag over ons heen krijgen….:) Op voorhand alvast veel plezier bij het maken en daarna van elkaar en de familie v.w.b. de kerstviering. Maak er iets moois van en na de kerst gaan we weer op de oude voet verder toch?

  Rietepietz zegt;

  Met die vóórpret is het al helemaal goedgekomen, blijft het natuurlijk de vraag of ik in de buurt kom van andere jaren maar dat is aan jullie!
  Hoofdzaak is dat de wens wélgemeend is en dat we er met plezier aan gewerkt hebben;-
  We brengen een deel van de tweede kerstdag met de familie door maar daar heb ik geen drukte van omdat het niet hier in huis is, makkie dus!

  Beantwoorden

 5. Loontjuh
  Dec 24, 2013 @ 07:38:28

  Hai, Kiekeboe, fijne dagen en muzikale groet, Loontjuh

  Rietepietz zegt;

  Hái, wat grappig, dát is lang geleden! Jij ook fijne dagen !

  Beantwoorden

 6. gewoonanneke
  Dec 23, 2013 @ 23:42:09

  Ben heel benieuwd wat je er van gaat brouwen, of ik het lees voor de Kerst dat denk ik niet maar goed, wat in het vat zit verzuurt niet toch……… s6 er mee.

  Rietepietz zegt;

  Het blijft natuurlijk gewoon staan dat logje, dus als je te druk bent om te kijken blijft het gewoon op je wachten.denk maar niét dat je eraan ontkomt;-)

  Beantwoorden

 7. Leidse Glibber
  Dec 23, 2013 @ 22:34:37

  Wij als die hards hebben toch nooit een blogpauze Rietepietz 🙂

  Rietepietz zegt;

  “dié hards”…? ach joh, laten we maar gewoon toegeven dat we domweg verslaafd zijn;-)

  Beantwoorden

 8. ♫ M e l ☺ d y ♫
  Dec 23, 2013 @ 21:18:01

  Gelukkig ben ik niet de enige die het woord ‘blogpauze’ niet in haar vocabulaire heeft 😉

  Doe jij lekker jouw ding… en dan komt het, net als anders, weer helemaal goed!

  Rietepietz zegt;

  Er zijn er gelukkig wel meer die gewoon doorgaan met loggen hoor, maar ik kan me wel voorstellen dat wanneer je veel familieverplichtingen hebt en of een vol huis er gewoon geen tijd over blijft om te loggen.
  Maar fijn dat er dan bloggers als jij en ik en nog wat anderen “het fort bewaken”;-)

  Beantwoorden

  • ♫ M e l ☺ d y ♫
   Dec 24, 2013 @ 16:51:10

   precies 🙂 Onder het mom van beter één dan geen doen wij het gewoon met zijn tweeën of drieën, vieren, vijfen of meer mannen en wijven 😉

   Rietepietz zegt;

   Misschien zijn we gewoon wel alleen maar verslaafd;-)
   Ik maak misschien juist wel een logje méér dan anders omdat ik eerder met m’n rondje klaar ben als er veel pauzeren;-)

   Beantwoorden

 9. Hartelijke Hot Hulk
  Dec 23, 2013 @ 20:48:51

  Gek, ik heb je gemist. (echt waar)
  Dat was de schuld van vier russen!
  Maar nu ben ik er weer dus wordt het voor jou een goede Kerst! 😉

  Rietepietz zegt;

  Gelukkig…. weet je toch , we kunnen jou óók niet missen!
  Heb je alle vier die Russen de deur uit kunnen werken?

  Beantwoorden

 10. Mrs. T.
  Dec 23, 2013 @ 19:53:36

  Ik kan nie wachten nie. 😉

  Rietepietz zegt;

  Kop op… nog maar één nachtje slapen;-)

  Beantwoorden

 11. Mirjam Kakelbont
  Dec 23, 2013 @ 18:37:56

  Die ster blijf je Riet, met of zonder Kerst! Maar eh….doe mij weer zo’n leuk filmpje. Er borrelt ongetwijfeld nog inspiratie bij je op; leer mij Rietepietz kennen 😀
  Liefs Kakel

  Rietepietz zegt;

  We hebben ons stinkende best gedaan maar ja, ik zei het al, de lat ligt héél hoog en ik ben niet zo héél lening meer. Maar het is in ieder geval al wél opgenomen dus ….nog héél even geduld….vind ik zélf ook moeilijk hoor, als het gemaakt is wil ik het er ook óp zetten;-)

  Beantwoorden

 12. Rebelse Huisvrouw
  Dec 23, 2013 @ 14:02:27

  Ik ben bijzonder benieuwd naar het filmpje! Als het net zoiets gaat worden als de speech van Beatrix wordt het geweldig!
  Fijne feestdagen!

  Rietepietz zegt;

  Nou qua tekst zal het zeker minder worden ,”Trix” is met pensioen en doet niet meer mee . Met kerst vorig jaar was ik “een kerstster” ….. ach ja, als je je niet verbeeld bén je ook niets! Dat was geloof ik van vóór “jouw Rietepietz tijd”;-)
  https://rietepietz.wordpress.com/2012/12/23/kerstwens-2012/

  Beantwoorden

 13. cornma
  Dec 23, 2013 @ 12:16:56

  Oh, je maakt ons wel heel erg nieuwsgierig nu. Ik ben blij dat jij gewoon doorgaat, ook tijdens de Kerst. Wat is een ochtendrondje blogs lezen nou zonder een leuk verhaal (of filmpje) van Rietepietz? Helemaal niets. Dus.

  Rietepietz zegt;

  Echt? dat was heus niet de bedoeling hoor…..whahahaha, dat geloofd geen hond natuurlijk….en terecht! Ik ben met Kerst vaak iets actiever dan normaal,leuk voor de mensen die tijdens de Kerst juist heel weinig om handen hebben want dán zijn het saaie dagen.

  Beantwoorden

 14. isis45
  Dec 23, 2013 @ 12:16:52

  Ik kan niet wachten op je kerstavonturen met Henk :-).

  Rietepietz zegt;

  Nou héél avontuurlijk gaat het er niet aan toe, meer rommelig en iets van”hoe lossen we dát nou weer op;-)

  Beantwoorden

 15. Petr@
  Dec 23, 2013 @ 09:45:25

  Nou Riet je maakt ons wel heel nieuwsgierig!
  Veel plezier met “the making off”!!

  Rietepietz zegt;

  goh…. dat was nou hélemaal de bedoeling niet 😉
  Maar ik kan je nu al vertellen dat wij in ieder geval lol gehad hebben, of dat over komt is een ander verhaal natuurlijk.

  Beantwoorden

 16. Redstar
  Dec 23, 2013 @ 07:50:30

  Mogguh Riet,
  Ik ben ook niet van plan een blogpauze te houden vanwege kerst. Toevallig dit w-end een dag overgeslagen vanwege visite. Ik ga dan echt niet zitten typen bij mijn pc.
  Met kerst ben ik er als het goed is gewoon. Je weet natuurlijk nooit 🙂

  Rietepietz zegt;

  Mogge Red, nee natuurlijk kan er altijd iets anders lopen dan gepland, maar dat is hier het hele jaar zo dus eigenlijk is Kerst zelfs beter gepland dan anders. Ik zal niet 24 per dag thuis zijn maar dat ben ik nooit, weinig reden dus om te pauzeren;-)

  Beantwoorden

 17. Boerin Zonder Naam
  Dec 23, 2013 @ 03:21:03

  Ook bij mij géén blogpauze. Gewoon, net als alle voorgaande jaren een muzikale kerst met een kerstgroet enzo. Maar geen blogpauze. Buisiness as uasual!

  Rietepietz zegt;

  Bij jou gaat natuurlijk álles gewoon door, ook de koeien hebben geen boodschap aan het kerstfeest terwijl je pa niet zonder z’n verzorging kan. Bloggen is eigenlijk gewoon een beetje bij het levensritme gaan horen voor me en misschien is dat bij jou óók wel zo!

  Beantwoorden

 18. Zus
  Dec 22, 2013 @ 22:26:02

  Ben heel benieuwd!!! Verkneukel me nu al. Ga zeker kijken.
  Leuke tijd ermee. En fijne dagen met kerst. XXX .

  Rietepietz zegt;

  Niet téveel van verwachten hé, het wordt ieder jaar moeilijker om er iets aparts van te maken .In ieder geval hebben wij er al een lollige middag mee gehad;-)

  Beantwoorden

 19. RenéSmurf
  Dec 22, 2013 @ 21:23:06

  jaja, dit is dan het voorspel, en dat is de spanning opbouwen! Hier gebeurt tenminste wat met de kerst, en we gaan dat allemaal bekijken! Zelfs de pausisten onder ons.

  Rietepietz zegt;

  Klopt, ik probeer bewust tijdens de kerstdagen gewoon door te bloggen, ik ben natuurlijk niet 24 per dag online , maar probeer wél alles bij te houden om een klein beetje leven in de brouwerij te houden!

  Beantwoorden

 20. Suskeblogt
  Dec 22, 2013 @ 20:43:23

  als het dat filmpje is dat ik deze namiddag gezien heb…….ik verklap niets en zwijg in alle talen !

  Rietepietz zegt;

  Oéps ….dankjewel voor je discretie… Ik had inderdaad te laat gezien dat het openbaar stond, staat nu gelukkig weer verborgen!

  Beantwoorden

 21. ria
  Dec 22, 2013 @ 20:42:44

  De oplossing: Lekker limbodansen en Henk laten filmen. Op 1e of 2e kerstdag uitzenden dan kan ik fijn meehobbelen. Zie je mijn grijns, zie het helemaal voor me.
  groetjes, Ria

  Rietepietz zegt;

  Nou het wordt nog nét geen limbodansen, daar zijn de spieren niet meer zo op berekend;-) Maar dinsdag weet je meer !

  Beantwoorden

 22. Marja
  Dec 22, 2013 @ 20:03:53

  Ik zou maar oppassen met die lat. We zijn niet meer zo lenig om telkens hoger te springen en eigen records te verbeteren. Voordat je het weet lig je in de gipskamer. Doe alsjeblieft een beetje voorzichtig.

  Rietepietz zegt;

  Nou ja, een klein beetje “limbo dansen” moet nog wel kunnen…. ik ben nog zóóó lenig 😉

  Beantwoorden

 23. Marion
  Dec 22, 2013 @ 19:23:50

  Ben er zeker van dat het leuk gaat worden al ben ik wel nieuwsgierig.
  XXX

  Rietepietz zegt;

  Foei nieuwsgierig Aagje;-) Nog éven geduld hoor maar er wordt aan gewerkt XXXX

  Beantwoorden

 24. J@n.
  Dec 22, 2013 @ 18:20:26

  Ben benieuwd waar je nou weer mee komt. 🙂
  Het was misschien een idee om ook de bloopers te plaatsen, dan kunnen we lachen en dat mag volgens mij ook tijdens de kerstdagen. 😉

  Rietepietz zegt;

  Ik twijfel er niet aan of er zullen wel bloopers zijn, misschien plak ik ze er achter aan, bij youtube kan dat gelukkig weer , maar ik kan ze ook bewaren voor tweede kerstdag…wat vind jij leuker?

  Beantwoorden

 25. powerpointgreetje
  Dec 22, 2013 @ 18:17:38

  ben reuze benieuwd naar je filmpje…. leuk plaatje trouwens.
  Fijne avond toegewenst, Greetje

  Rietepietz zegt;

  Anders ik wel, moet nog maar zien of het iets wordt;-)
  DSe lat ligt een beetje hoog na al die jaren “gek doen”!

  Beantwoorden

Rietepietz is gék op reacties ,dus .....ga je gang ! je hoeft het niet noodzakelijk met me eens te zijn!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: